behind cut

KORESÖZLÜK
Ki Jin, büyük hayalleri olan tomurcuklanan bir moda tasarımı öğrencisidir: Dünyaca ünlü bir giyim tasarımcısı olmak istiyor. Ancak Güney Kore'nin moda ağacının zirvesine çıkan yolculuk kolay değil ve doğru yolu bulmak için mücadele ediyor. Bir gün sokakta, sürekli iyimser yarı zamanlı teslimat işçisi Yeong Woo ile karşılaşır. Tanıdığı herkes hakkında büyük bir plan hazırlamış gibi görünse degelecekleri nasıl şekillenecek, Yeong Woo'nun bir hayali yok. Diğerleri hayatta bir yere varmak için acele ederken, kendi hayatı birinci vitese takılmış gibi görünüyor. Ki Jin ve Yeong Woo için işler sarsıntılı bir başlangıca sahip olsa da, birbirlerine bir düşkünlük geliştirmeye başlarlar ve görünüşte zıt olan kararlılık ve kabul karışımının bir "zıtların çekimi" durumu olup olmadığını merak etmeye başlarlar. Ancak Lee Bin adlı önde gelen bir model sahneye çıktığında işler karmaşık bir hal alır. Ki Jin'e aşık olmaya başlar. Bu gelişme, Ki Jin ve Yeong Woo arasındaki acemi romantizmin sonunu getirebilir mi?

k-pop

btsdaily
NU'EST
k-pop
Pledis Entertainment tarafınfan kurulan Nuest kpop erkek grupları arasında yer alıyor. 5 üyeden oluşan grup (JR, Aron, Baekho, Minhyun, Ren) ilk çıkışını 2012'de “Face” adlı teklisiyle yaptı. Promosyon dönemlerinde ve yılın geri kalanında Japonya, Avustralya, Asya'nın diğer bölgeleri ve Amerika Birleşik Devletleri'nde etkinlikler düzenleyerek küresel pazarda kendilerini gösterdiler. Grubun “NU'EST-M” ve “NU'EST W” şeklinde iki alt grubu da var. Dünyanın farklı yerlerinde şimdiye kadar 9 konser turu düzenleyen NU'EST'in toplam 26 ödülü bulunuyor.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Monstar (IMDb Puanı: 7.3)
2013 yapımı bu okulda geçen Kore dizisindeyse psikolojik olarak derin yaraları olan öğrencilerin müziğin gücüyle iyileşmeleri anlatılıyor. Başrollerde Joon-hyung Yong, Yeon-Soo Ha ve Ha-Neul Kang başrollerde.
dizi önerileri (okul konulu)

boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

bts

btsxjimin
uzun zamandır şuraya bir şeyler atacağım ama vakitim olmuyor aktif olduğum diğer yerler:
tiktok:bts.x.jm
instagram:bts.x.jm
twitter:BANGTAN.X.JM
wattpad:bts.x.jm
pinterest.bts.x.jm
youtube:park jimin-Army(en az burada ve wattpad da aktifim diğerlerinde daha sık ve lütfen takip edermisiniz?)

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

secret

KORESÖZLÜK
Sung-Ryeol ( Cha Seung-Won ) şiddet suçlarından sorumlu bir dedektiftir. Meslektaşının karısıyla bir ilişkisi var ve kendi oğlunu bir trafik kazasında kaybetmesinin nedeni bu. Suçluluk içinde ama karısı Ji-Yeon'a ( Song Yoon-A) açıklayamıyor.), o gün neler olduğunu ve neden yurt dışına gitmeye karar verdiğini. Ji-Yeon bir gün beklenmedik ve güvensiz bir şekilde eve gelir ve Sung-Ryeol'un merakını en üst düzeye çıkarır. Ertesi gün, Sung-Ryeol bir cinayet mahallini araştırırken karısına dair ipuçları veren izler bulur. Karısının davayla bağlantılı olduğunu varsayıyor ve onun bir şüpheli olarak tanımlanmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Kimliği belirsiz bir adam, Ji-Yeon'un işin içinde olduğunu bildiğini iddia ederek ve para istediğinde ortaya çıktığında, Ji-Yeon'un ona herhangi bir gerçeği söylemeyi reddetmesi durumu daha da kötüleştirir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol