dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

punch

KORESÖZLÜK
Park Jung-Hwan ( Kim Rae-Won ), Yüksek Savcılık Ofisi'nin yolsuzlukla mücadele soruşturma ekibinin şefidir. Görevine gelebilmek için adalete ulaşma konusunda tavizler verdi. Park Jung-Hwan daha sonra kötü huylu bir beyin tümörüne sahip olduğunu ve fazla zamanı kalmadığını öğrenir. Hayatına pişmanlık duymadan son vermek için yozlaşmış Başsavcı Lee Tae-Joon'a ( Cho Jae-Hyun ) silah doğrultuyor . Park Jung-Hwan'ın aynı zamanda bir savcı olan eski karısı Shin Ha-Gyung ( Kim A-Joong ), Park Jung-Hwan'ın durumunu biliyor ve ona yardım ediyor.

my spring days

kore
Lee Bom-Yi ( Sooyoung ) bir kalp nakli ameliyatı geçirir. Daha sonra kalbini ona bağışlayan kişi için hayatını olumlu bir şekilde yaşamaya çalışır.

Kang Dong-Ha ( Kam Woo-Sung ) sığır yetiştirmektedir. Eşini bir kazada kaybettiğinden iki çocuğunu tek başına büyütmüştür.

Bir gün Lee Bom-Yi, Kang Dong-Ha ile tanışır. Eski karısı kalbini Lee Bom-Yi'ye bağışladı.
my spring days

a man called god

KORESÖZLÜK
Choi Kang-Ta ( Song Il-Kook ) adında bir adam , bir Tanrı'ya benzer güçler kazanır. Çocukken ailesini kaybetti ve Amerikalı ebeveynler tarafından evlat edinildi. Babasının katilinden intikam almak için Kore'ye döner.

Kang-Ta, babasının ölümünden dört kişinin sorumlu olduğunu öğrenir. Planlarını gerçekleştirirken ortağı Vivian ( Han Go Eun ) tarafından ihanete uğrar . Daha sonra tesadüfen tanıştığı bir kadın olan Jin Bo-Bae ( Han Chae-Young ) tarafından sağlığına kavuşturulur .

Kang-Ta iyileştikten sonra bir gecekondu mahallesine yerleşir ve sakinleriyle ve kendisiyle barışır. Ancak Koreli CIA yetkilisi Hwang Woo-Hyun ( Kim Min-Jong ), Kang-Ta'nın Bo-Bae'yi çaldığı için kıskançlıkla dolu olduğu için barış uzun sürmez . Hwang Woo-Hyun daha sonra Kang-Ta'nın ölümünü emreder...
a man called god

now we are breaking up

KORESÖZLÜK
Rüya gibi bir aşk ve ayrılık hikayesi.

Ha Young-Eun ( Song Hye-Kyo ) bir moda şirketinin tasarım ekibinin lideridir. O soğuk kalpli bir realist ve önce istikrarı ön planda tutuyor. Akıllı, güzel, öz disiplinli ve trendlere duyarlı.

Yoon Jae-Kook ( Jang Ki-Yong ) popüler bir serbest çalışan moda fotoğrafçısıdır. Zeka, zenginlik ve yakışıklı görünüm gibi her şeye sahip.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol