the merciless

KORESÖZLÜK
Jae-Ho ( Sol Kyung-Gu ) bir mahkumdur. Mahkumlar arasında en fazla güce sahip olan ve mahkûmlar için kurallar koyar. Jae-Ho aynı zamanda hapishane dışında bir suç çetesinin 2. adamıdır. Serbest bırakıldıktan sonra 1. sıranın peşinden gidecek kadar hırslı.

Bir gün Jae-Ho, yeni mahkum Hyun-Soo ( Im Si-Wan ) ile tanışır . Hyun-Soo hapishane kurallarına uymuyor ve kimseye boyun eğmiyor.

thumping spike 2

KORESÖZLÜK
bir üniversitenin kampüsünde geçmektedir ve çalışkan bir öğrenci olan Han Da-Woon (Kim So-Eun) ile voleybolda bir dahi olan Dong Hae-Sung (Lee Won-Geun) arasındaki ilişkiyi konu almaktadır. Han Da-Woon, Dong Hae-Sung'u kendisine "aşk danışmanı” olarak para karşılığı tutar. Onu nasıl ezeceğini öğrenmek için onunla yakınlaşır. Ancak hiç beklemediği bir şey olur, Dong Hae-Sung'a aşık olur.

kore dizileri

btsdaily
The King Eternal Monarch (2020)
kore dizileri
IMDb: 8.5

Tür: Dram, romantik, fantastik

Dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti'nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

alice

KORESÖZLÜK
Bir dizi cinayeti araştıran dedektif Park Jin-gyeom, yıllar önce kaybettiği annesine tıpatıp benzeyen bir profesörün de aralarında bulunduğu zaman yolcularıyla karşılaşır.
Başroldekiler:Kim Hee-seon,Joo Won,Kwak Si-yang
Yaratıcılar:Baek Su-chan,Kim Kyu-won,Kang Chul-kyu,Kim Ga-young
alice

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

dizi

btsdaily
It's Okay to Not Be Okay (2020) IMDb: 8,7
Dizinin hikayesinde, oldukça trajik bir geçmişse sahip sağlık çalışanı, günün birinde kişilik bozukluğu sorunu yaşayan bir çocuk kitabı yazarı ile tanışır. İkili birbirini tanıdıkça aralarında duygusal ve romantik bir bağ oluşmaya başlar.

ı hear your voice

KORESÖZLÜK
Bir savcı, yıllar önce babasının öldürülmesine tanık olduğu, psişik güçlere sahip liseli bir oğlanın yardımıyla adaletin gözlerinin önündeki perdeyi kaldırmaya çalışır.
Başroldekiler:Lee Bo-young,Lee Jong-suk,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Jo Soo-won,Sin Seung-woo,Park Hye-ryun
ı hear your voice

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol