best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

night light

klip queen
Seo Yi-Kyung ( Lee Yo-Won ) hırslı bir şekilde kendi imparatorluğunu kurmak istiyor. O sakin ve aynı zamanda tutkulu. Açgözlülüğün günah olduğuna inanmıyor. Park Gun-Woo ( Jin Goo ) iyi bir görünüme sahiptir ve büyük bir şirketi işleten zengin bir aileden gelmektedir. Seo Yi-Kyung onun ilk aşkıdır ve hala ona aşıktır. Lee Se-Jin ( Uee ) fakir bir geçmişe sahiptir. İçinde bulunduğu durumdan umutsuzca kaçmak ister.
night light

law school

yukiko
Prestijli bir okulda yaşanan korkunç olayın ardından katı bir hukuk profesörü ve hırslı öğrencileri, adaletin hukuk aracılığıyla sağlanıp sağlanamayacağını sorgular.
Başroldekiler:Kim Myung-min,Kim Beom,Ryu Hye-young
Yaratıcılar:Kim Sok-yun,Christine Ko,Seo In

sympathy for lady vengeance

yukiko
Lee Geum-Ja ( Lee Young-Ae ), genç bir çocuğu kaçırıp öldürmekten 13 yıl yattıktan sonra hapishaneden serbest bırakılır. Bir vaiz ( Kim Byung-Ok ) dahil olmak üzere küçük bir kalabalık onu beklemektedir. Vaiz ona geleneksel tofuyu yeni, düzeltilmiş hayatının bir sembolü olarak sunar, ancak Lee Geum-Ja onu bir kenara fırlatır ve uzaklaşır. Artık özgürlüğüne kavuştuğuna göre, bahaneleri bir kenara bırakıp işine başlayabilir. Lee Geum-Ja, kendisine komplo kuran ve hayatını mahveden Bay Paek'ten ( Choi Min-Sik ) intikam almak için yola koyulur .

Lee Geum-Ja, hapishanede bağ kurduğu eski mahkumları ziyaret ederek ve onlardan yardım alarak görevine başlar. Ayrıca bir pastanede iş bulur. Geum-Ja ayrıca evlat edindiği kızı Jenny ( Kwon Ye-Young ) ile yeniden bir araya gelir .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol