grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

kore gelenekleri

erva
Kore'deki kadınların yüzlerinin genelde beyaz olduğunu mutlaka farketmişsinizdir,genelde beyazlaştırmaya çalışırlar bunun nedeni ise kadınların teninin beyaz olması orada aselet göstergesi olduğu içindir.

a year-end medley

KORESÖZLÜK
Yeni Yıl civarında Hotel Emros'ta çalışan insanların ve orada kalan konukların hikayesi.

Otel müdürü ( Han Ji-Min ) işini iyi yapıyor ama özel hayatında kendine pek güvenmiyor. 15 yıldır erkek arkadaşına aşıktır, ancak ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Otelin CEO'su ( Lee Dong-Wook ) çift sayılara takıntısı olan genç bir adamdır. Otel personeli arasında genç bir kadın ( Lim Yoon-A ), oda hizmetçisi olarak çalışmaya başlayan ve müzikal aktris olma hayalini bir kenara bırakan yeni çalışan ( Won Jin-A ) ve bir kadın kapı görevlisi ( Lee Hye ) bulunmaktadır. -Genç ).

Misafirler arasında otele iş bulmak için gelen genç bir adam ( Kang Ha-Neul ) vardır. 5 yıl boyunca kamu görevlisi olmak için sınava hazırlandı, ancak sınavda başarısız oldu. Kız arkadaşı bile onu terk etti. Şarkıcı-söz yazarı/radyo DJ'i ( Seo Kang-Joon ) şu anda oldukça popüler, ancak popüler olmayan bir şarkıcı-söz yazarı olarak zor zamanlar geçirdi. Bir yönetici ( Lee Kwang-Soo ) popüler bir sanatçı için çalışmaktadır. O ve sanatçı zor zamanlar geçirdi, ancak müvekkili sonunda başarıya ulaştı. Sözleşmeleri yakında sona erecek. Büyük bir yönetim şirketi müşterisini devre dışı bırakmaya çalışıyor, ancak yönetici bu konuda hiçbir şey yapamıyor. Bir radyo DJ'i ( Kim Young-Kwang ) ve caz piyanisti ( Ko Sung-Hee )) ilk görüşte birbirlerine aşık oldular. Artık düğünlerine hazırlanıyorlar ama beklenmedik bir durumla karşı karşıyalar. Bir plastik cerrah ( Lee Jin-Wook ) her cumartesi otel salonunda oturup kader aşkı için bekler. Yurtdışında yaşayan bir iş kadını ( Lee Hye-Young ), kızının düğününe katılmak için Güney Kore'ye döner. Otelde 40 yıl önceki ilk aşkıyla tanışır. otelin kapı görevlisi olarak çalışıyor. Bir falcı ( Lee Kyu-Hyung ) sık sık müşterileriyle buluşmak için oteli ziyaret eder. Lise öğrencisi bir yüzücü ( Jo Joon-Young ) ve bir lise öğrencisi patenci ( Won Ji-An ) birbirlerine karşı hisler beslemeye başlar.

kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo
kore dizileri
güneş tutulmasıyla, tarihte geriye, Goryeo Hanedanlığı'na kadar giden IU adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Tarihte geri giden bu kadın, herkesin korktuğu 4. Goryeo Prensi Wang So'ya aşık oluyor ve böylece hikayemiz başlıyor.

are you human

demo
dizinin ismi bir siteye üye olurken insan olduğumuzu doğrulamak için geçtiğimiz güvenlik sorusu gibi olsa da konusu dikkat çekici izleyeceğim.

the road tragedy of one

KORESÖZLÜK
Sadece yüzde 1'lik kesimin yaşadığı "Royal the Hill"de yaşayan sakinlerin sırlarının, arzularının, suçluluklarının ve kurtuluşlarının hikayesi.

Baek Soo-Hyun ( Ji Jin-Hee ) popüler ve saygın bir spikerdir. Güçlü inançları olan bir gazeteci olarak bilinir. Kamerada bir şey söylediğinde izleyiciler onun sözlerini gerçek olarak kabul ediyor. Ancak Baek Soo-Hyun'un başka bir tarafı daha var. Soğuk kalplidir. Bir şey istediğinde, ne olursa olsun elde eder. İstediğini elde etmek için her yolu kullanacaktır. Seo Eun-Soo ( Yoon Se-Ah ) ile evlidir ve çocukları vardır.

Seo Eun-Soo, Jegang Group'un başkanının kızıdır ve Anchorman Baek Soo-Hyun ile evlidir. Babası, siyasi ve ekonomik dünyalarda ağır bir etkiye sahip olacak kadar güçlüdür. Seo Eun-Soo, kendisi de popüler bir minyatür sanatçısıdır. Önceliğini ailesine verir ve itibarını asla kaybetmemeye çalışır ama bir trajedi ile karşılaşır. Seo Eun-Soo ailesini korumaya çalışır.

Cha Seo-Young ( Kim Hye-Eun ) bir yayın istasyonunda spikerlik yapmaktadır. Prestijli bir iş, örnek bir eğitim geçmişi ve güzel bir görünüm dahil her şeye sahip, ancak sahip olduklarından nadiren memnun.
the road tragedy of one

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

18 vs 29

KORESÖZLÜK
Hye-chan, popüler bir film yıldızı olan Sang-yeong'un 29 yaşında mutsuz bir karısıdır. Boşanma davası açmaya giderken, bir trafik kazası hayatını büyük ölçüde değiştirir. Hye-chan, 29 yaşındaki aynı kadın olarak iyileşir, ancak hala on sekiz yaşında olduğunu düşünür! Sang-yeong (çocukluktaki düşmanı) ile evli olduğuna inanamasa da, onların çocuksu tartışmaları kayıp aşklarını yeniden alevlendirir. Sang-yeong, Kore'de yakışıklı, kendini ifade eden ve başarılı bir film yıldızıdır. Ailesinin kötü şöhretli geçmişi nedeniyle, önce ılık ve duygusuz görünür, ancak ruhunun derinliklerinde oldukça savunmasız kalır. Hye-chan ile şiddetli bir tartışmanın ayrılık tehditleriyle sonuçlanmasından sonra, kocasının ayrılık taleplerini yerine getirmek için evden ayrılır ama şaşırtıcı derecede farklı bir zihin yapısıyla geri döner... Görünüşe göre hafızasının son on bir yılı elinden alınmış!
18 vs 29

seo ın-guk

yezda
10 yaşında Kim Jung-Min'i dinledikten sonra şarkıcı olma hayali kurmuştur. 2009 yılında Mnet'in müzik programı "Superstar" K'de birinci olmuştur. Şarkıcı Park Bo-Ram ile yaklaşık bir buçuk yıldır sevgili olduğu 6 Aralık 2017 tarihinde ayrılmışlardır

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol