dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

kore gelenekleri

erva
Kore'deki kadınların yüzlerinin genelde beyaz olduğunu mutlaka farketmişsinizdir,genelde beyazlaştırmaya çalışırlar bunun nedeni ise kadınların teninin beyaz olması orada aselet göstergesi olduğu içindir.

stray kids

KORESÖZLÜK
Stray Kids realite şovu ile kurulan bu grup, kendilerine has müzikal tarzları ve estetikleri, sert marşları ve müzik dünyasında kendilerine kolayca yer buldular.

Normdan sapan bu kendi kendini üreten idoller, çoğu zaman birçok insanın günlük olarak karşılaştığı zor konuları ve sorunları ele alır. Aynı zamanda müzikleri aracılığıyla nesillerini temsil ederken bu konuları tartışmaya açıyorlar.
stray kids

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol