the full sun - beyond the clouds

KORESÖZLÜK
Jung Se-Ro ( Yoon Kye-Sang ) babasını kaybetti ve Tayland'da çalınan elmasları da içeren bir cinayet davası yüzünden hayatı mahvoldu. Bu olaydan sonra Jung Se-Ro hayatını bir dolandırıcı olarak yaşar. Park Gang-Jae ( Cho Jin-Woong ) onun suç ortağıdır ve kardeşler gibi yakındırlar. Jung Se-Ro daha sonra Han Young-Won adında bir kadına aşık olur. Nişanlısı Jung Se-Ro yüzünden öldü.

voice

yukiko
Eşi seri katil tarafından öldürülen usta bir dedektif, yetenekli bir ses profili uzmanı olan ve babasının cinayetini sindirmeye çalışan çaylak polisle iş birliği yapar.
Başroldekiler:Lee Ha-na,Lee Jin-uk,Jang Hyuk
Yaratıcılar:Ma Jin-won,Lee Seung-young,Cho Lok-hwan,Kim Hong-sun,Kim Sang-hoon

doom at your service

KORESÖZLÜK
Tak Dong-Kyung ( Park Bo-Young ) bir web roman şirketinde editördür. Myul-Mang ( Seo In-Guk ), sıradan hayatında aniden belirir. Myul-Mang ile hayatını ve aşkını riske atarak 100 günlük bir sözleşme yapar.

Myul-Mang, Tanrı ve insanlar arasında bir orta yöneticinin varlığıdır. Tak Dong-Kyung ile bir sözleşme yapar.
doom at your service

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

bad guy

KORESÖZLÜK
Geon Ok ( Kim Nam-Gil ) seksi ve hırslı bir adamdır. Geon Ok, ölümcül cazibesini ve kurnaz zihnini kullanarak bir Chaebol grubu elde etmeye çalışır. Jane ( Han Ga-In ), erkeği Geon Ok'un yanında duran güçlü bir kadındır. Aşklarını korumaya çalışacak.

Tera ( Oh Yeon-Su ) bir Chaebol ailesinin ilk kızı olarak dünyaya geldi. Ailesine asla hayır demedi ve görücü usulüyle evlendi. Hayatını tipik bir üst sınıf ev hanımı gibi yaşıyor. Daha sonra Geon Ok ile tanışır ve kendini ateşli bir ilişkiye atar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol