the one and only

KORESÖZLÜK
Pyo In-Sook ( Ahn Eun-Jin ) bir çocukken, ailesi onu terk etti. Ondan sonra büyükannesi tarafından büyütüldü. Hayatı hiçbir zaman kolay ve rahat olmamıştı. Şimdi bir hamamda çalışıyor, müşterilerin cesetlerini temizliyor. Kendini savunma mekanizması, duygularını diğer insanlara ifade etmemektir. Bir gün, Pyo In-Sook bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve o sırada duygularını bile ifade edemediğini duyar. Pyo In-Sook , bir kadın bakımevinde iki hasta, Se-Yeon ( Gang Ye-Won ) ve Mi-Do ( Joy ) ile tanışır . Se-Yeon sıradan bir ev hanımıdır, ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Mi-Do, sosyal medyada popüler bir etkileyicidir.

Bu arada, Woo-Cheon ( Kim Kyung-Nam ) bir cinayet davasına karıştı. O zamandan beri hayatı tamamen değişti. Özel dedektiflik bürosunda çalışıyor. Her şeyi yapar, hatta yasadışı şeyler bile yapar ve hayatındaki hiçbir şeyden korkmaz. Yağmurlu bir günde Pyo In-Sook ile tanışır.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol