missing the other side

KORESÖZLÜK
Bir köyde kayıp, ölmüş insanların ruhları bulunur. Kayıp cesetleri bulmak ve ortadan kaybolmalarının ardındaki gerçeği keşfetmek için bir arayış başlar. Kim Wook düzgün bir konuşmacı ve yakışıklı bir adam. Geçimini sağlamak için sahtekarlık yapar. Bir gün kayıp ölülerin toplandığı Duon Köyü'ne varır. Yakında sayısız gizemle karşı karşıya kalır. Jang Pan Seok gizemli bir figür. Gizlice kayıp insanları arar.O, Duon Köyü ile dış dünya arasındaki bağlantıdır. Kim Wook ile dolandırıcılık ortağı olur ve davaları çözer. Lee Jong Ah, Kim Wook'un destekçisidir. Sosyal adaleti sağlamak için dışarı çıkmış beyaz şapkalı bir hacker. Günlük işi olarak bir toplum merkezinde düşük rütbeli bir kamu görevlisi olarak çalışıyor. Shin Joon Ho seçkin bir dedektiftir. Düğününden bir ay önce nişanlısı Choi Yeo Na ortadan kaybolur. Onu bulmak için kayıp kişiler ekibine başvurur

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

excellent shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo, gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

dizi

btsdaily
Cheese in the Trap (2016) IMDb: 7,5
üniversite öğrencisi Hon Seol ile Yung Yoo arasında yaşanan komik ve aşk dolu hikayeye anlatmaktadır. Hong Seol üniversitenin sıradan bir öğrencisiyken, Youn Soo ise okulun en popüler öğrencisidir.

blackpink

nisanur
Blackpink, 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup Jennie, Lisa, Rosé, Jisoo olmak üzerr 4 kişiden oluşur. 8 Ağustos 2016 tarihinde " Boombayah" ve " Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır.

radiant office

KORESÖZLÜK
Bir kadın iş bulmakta zorlanır, ancak başarısız olmaya devam eder. Ölmek için Han Nehri'ne atlamaya karar verir. Kadın kurtarılır ve hastanenin acil servisine gönderilir. Orada ölümcül bir hastalığı olabileceğini ve yaşamak için fazla zamanı kalmayabileceğini duyar. Bir sözleşmeli işçi olarak bir iş bulmayı zar zor başarıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol