kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

neden k-drama

klip queen
NEDEN K-DRAMA?
Merhaba bu size açıklamak için burdayım.Genel izleyiciler hep 25 yaşının altında oluyor.Daha çok gençlerin izlediğini bu tür insanlara her türlü mesajı yaymakta.Öyle K-dramalar izledim ki gerçekten şuan yaşadığım hale şükretmeliyiz dedim.Öyle güzel dramalar vardı ki ne kadar güzel dostluklar bunlar keşke gerçek olsa dediğim oldu.Kısaca anlatmak istediğim dizilerden böyle şeyler öğrenilmez demeyin.Sadece bir kere deneyin.
Teşekkürler.

flower boy next door

KORESÖZLÜK
Dizi, evinden nadiren ve karşı komşusunu gözetleyen genç bir kadının etrafında dönmektedir. Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye), karşı binada oturan Han Tae-Joon'u (Kim Jung-San) gözetlemeyi bir rutin haline getirmiştir. Bir gün, her zaman ki gibi Tae-Joon'un evini gözetlerken onun dairesinde bir başka adamın (Yoon Si-Yoon) olduğunu fark eder. Dahası, adam gözetlendiğinin farkına varır ve Dok-Mi'nin kapısına dayanır.
flower boy next door

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol