the hypnosis

KORESÖZLÜK
Sınırda kişilik bozukluğu çeken Jin-Su ( Kim Hye-Soo ), kocasının ( Yoon Chan ) ilişkisini öğrendikten sonra intihara teşebbüs eden başarısız bir romancıdır . Yakında ayrılacağı bir kuruma kendini adamıştır. Jin-Su, bir yıl sonra tesadüfen Seok-Won ( Kim Tae-Woo ) ile tekrar karşılaşır. Doktorun onu hipnoz kullanarak onunla seks yapması için manipüle ettiği bir ilişkiye başlarlar. Sonuç olarak, onu kontrol etmek ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki yanılsaması yaratmak için hipnozu kullanır. Doktorun kendi özel kargaşası var, hala karısının intiharıyla başa çıkmak için mücadele ediyor.

uncle

KORESÖZLÜK
Joon-Hyeok ( Oh Jung-Se ) popüler olmayan bir müzisyendir. O bir kaybeden gibi ve hayatı dibe vurdu. Ablası Joon-Hee ( Jeon Hye-Jin ) ile ilişkisini kesmiştir . Bir gün Joon-Hee'nin oğlu karşısına çıkar. Joon-Hee boşandıktan sonra yeğeni OKB oldu. Joon-Hyeok yeğeniyle yaşamaya başlar ve onunla ilgilenir.

O esnada. Joon-Hee, 12 yıllık evlilikten sonra kocasından boşandı. Eski kocası ona fiziksel şiddet uyguluyordu. Ucuz kiralık bir daireye taşınır ve oğlunun velayetini almaya çalışan eski kocası ve annesiyle uğraşmak zorundadır.

Hey-Ryeong ( Park Sun-Young ) pahalı apartman kompleksi Royal State'in bir sakinidir. Apartman kompleksindeki anneler topluluğunun başkanıdır ve diğer anne üyeleri tarafından beğenilmektedir. Kyeong-Il ( Lee Sang-Woo ) Royal State'de ikamet etmektedir. Tatlı ve sıcak bir kişiliğe sahiptir. Karısı öldükten sonra kızını tek başına büyütmüştür. Yoo-Ra ( Hwang Woo Seul Hye ) anneler topluluğunun bir üyesidir ve Hey-Ryeong'a hayrandır.

when ıts at night

KORESÖZLÜK
Otuzlu yaşlarında bekar bir kadın ve ulusal bir hazineyi kurtarmaya çalışan bir playboy sanat bilgini hakkında bir hikaye.

Sadece etraflarındaki kiri koklayarak bir Goryeo seladonunu beyaz bir seladondan ayırt edebilen profesyonel mezar akıncıları ve yağmalanmış bir mezarın kalıntılarını inceleyerek ne tür suçlularla karşı karşıya olduklarını anlayabilen bir dedektif... kendilerini vatanseverliklerinden dolayı mezar yağmacılarını yakalamaya adayan müfettişler ve yüksek teknoloji aletleri ve geniş bilgi birikimini kullanarak sahteleri tespit eden bir sanat uzmanı gibi diğerleri... hayatları bu dramada heyecan verici bölümlerle ortaya çıkıyor.

Önde gelen erkek karakter, Kore Kültürel Miras İdaresi için çalışan bir müfettiş olan önde gelen kadın karakterle çatışan, sahte eserleri tespit eden ve orijinal sanat eserlerini restore eden bir sanat uzmanıdır, ancak çalıntı kültürel miras parçaları vakalarını çözmek için birlikte çalışırlar ve Yol boyunca aşkı bul. Tuhaf flört ritüellerini izleyen insanlar onlar için üzülecek ve aynı zamanda kalplerinde bir çarpıntı hissedecekler. Müfettişlerin parmaklıklar ardına koydukları yağmacılarla dostluk kurdukları dokunaklı sahneler var. Bu ilginç, kalp durduran dramada müfettişler, yüksek teknoloji aletleri kullanarak sanatı restore ediyor ve sahteleri tespit ediyor.

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

snowdrop

KORESÖZLÜK
1987'de, Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği bir zamanda geçiyor.

Yüksek lisans öğrencisi Im Soo-Ho ( Jung Hae-In ) kanlar içindedir ve Hosoo Kadın Üniversitesi'ndeki kız yurduna atlar. Eun Young-Ro ( Kim Ji-Soo ) onu bulur ve saklamasına yardım eder. Romantik bir ilişki geliştirirler.

Im Soo-Ho prestijli bir üniversitede yüksek lisans öğrencisidir. Koreli-Almandır. Karizması var ve aynı zamanda gizemli.

Eun Young-Ro, Hosoo Kadın Üniversitesi'nin birinci sınıfındadır. İngiliz edebiyatında uzmandır. Im Soo-Ho ile ilk görüşte tanıştı ve ona ilk görüşte aşık oldu.

Kye Boon-Ok ( Kim Hye-Yoon ) fakir aile geçmişi nedeniyle üniversiteye girmekten vazgeçmiştir. Şimdi bir kadın yurdunda telefon operatörü olarak çalışıyor. Üniversite öğrencisi gibi davranarak, Eun Young-Ro ile kör bir randevuya katılır. Kye Boon-Ok daha sonra bir davaya karışır.

Lee Kang-Moo ( Jang Seung-Jo ), NSP'de (Ulusal Güvenlik Planlaması) 1. takımın lideridir. Prensip sahibi, hiçbir koşulda taviz vermeyen bir insandır.

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

gap dong

KORESÖZLÜK
20 yıl önce Moo-Yeom'un ( Yoon Sang-Hyun ) babası "Gap Dong" seri cinayet davasında şüpheliydi.Dedektiflerin baskıcı soruşturması nedeniyle Moo-Yeom'un babası kendini öldürdü.

Şimdi, Moo-Yeom bir dedektiftir ve katil Gap Dong'u yakalamaya çalışır. Seri cinayet davası için zamanaşımı süresi doldu ve Moo-Yeom, Gap Dong'un öldüğü inancından istifa etti. Gap Dong için yeni ipuçları Moo-Yeom'un önünde belirir ve Moo-Yeom onu ​​sonsuza kadar yakalamak için yola çıkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol