red sleeve

KORESÖZLÜK
18. yüzyılda geçen "Kırmızı Kol", Kral Jeongjo ve kraliyet cariyesi Uibin Sung arasındaki bir aşk hikayesini anlatıyor.

Sung Deok-Im bir saray hanımıdır. Veliaht Prens Yi San ile ilişkiye girer ve ona aşık olur. Veliaht prens sonunda Kral Jeongjo olur. Şimdi Sung Deok-Im'in cariyesi olmasını istiyor ama Sung Deok-Im bunu reddediyor. Sung Deok-Im, hayatını özgürce yaşamak istiyor, bu bir cariye olarak mümkün olmayacak bir şey. Ayrıca bir kraliyet cariyesinin hayatının genellikle mutluluk getirmediğini de biliyor. Ancak Sung Deok-Im, Kral Jeongjo'nun cariyesi olur.

bring ıt on ghost

aslimser
Güzel dizi. Zaten başrol kadın oyuncusunu severim:) bu kızın çoğu dizisini izledim. İlk izledigim dizisi the emperor owner of the mask. Tarihi bir dizi ama konusu muazzam. İzlemenizi tavsiye ederim. Bir de gene aynı kızın the nokdu dizisi de çok iyi. Gene tarihi bir dizi.cok keyifliydi. Yani kim so-hyun dizilerinin çoğu çok iyiydi diyebilirim. 👏

times

KORESÖZLÜK
Bir adamın yaşamak için fazla zamanı yoktur. Sahip olduğu her şeyi vererek, onun yüzünden hayatı mahvolmuş bir kadına yardım etmek için mücadele eder.

Soo-Ho ( Kim Jung-Hyun ) bir restoranın CEO'su ve büyük W şirketini işleten bir ailenin oğludur. Onun yüzünden Ji-Hyun'un ( Seohyun ) hayatı mahvolmuştur. Soo-Ho, Ji-Hyun için zamanı geri almak ister. Bu arada, Ji-Hyun parlak bir kişiliğe sahipti ve başkalarıyla kolayca sosyalleşti, ancak işler değişti. Küçük kardeşi aniden ölür ve zamanı orada durur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol