alice

KORESÖZLÜK
Bir dizi cinayeti araştıran dedektif Park Jin-gyeom, yıllar önce kaybettiği annesine tıpatıp benzeyen bir profesörün de aralarında bulunduğu zaman yolcularıyla karşılaşır.
Başroldekiler:Kim Hee-seon,Joo Won,Kwak Si-yang
Yaratıcılar:Baek Su-chan,Kim Kyu-won,Kang Chul-kyu,Kim Ga-young
alice

k-pop magazin

minny
Heo Yun Jin'in PLEDIS Entertainment'tan HYBE Labels'ın bir parçası olan Source Music'e transfer olduğunu ve Source Music'in yeni kız grubunda çıkış yapacağını bildirdi.
k-pop magazin

tale of fairy

KORESÖZLÜK
Goryeo döneminde Sun Ok-Nam bir periydi. Bu dünyaya geldi ve Gyeryong Dağı'ndaki bir şelalede banyo yaptı. O banyo yaparken bir oduncu peri kıyafetlerini alıp saklamış. Bu nedenle Sun Ok-Nam Cennete geri dönemedi. Daha sonra oduncuyla evlendi ve iki çocukları oldu, ancak kocası uçurumdan düşerek öldü. Sun Ok-Nam peri kıyafetlerini bulmaya çalıştı ama yine de bulamadı. Peri kıyafetlerine ihtiyacı olduğu için kocasının reenkarne olmasını beklemeye karar verir.

Şimdi günümüzde Gyeryong Dağı'ndaki bir kafede kahve yapıyor ve reenkarne olmuş kocasını bekliyor. Sonunda, 699 yıl sonra, Seul'den kafesini ziyaret eden iki adamdan birinin reenkarne kocası olduğu hissine kapılır. Sun Ok-Nam, iki adamdan hangisinin kocası olduğundan emin değil. Öğrenmek için onları Seul'e kadar takip etmeye karar verir.

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Exo
Kesinlikle ulusun grubu olmayı hak eden bir grup. yediği linçleri kesinlikle hak etmiyor,vokal King Exo , gruptaki rapçiler bile vokali çok iyi.
Exo nün cb yapmasını istiyorum ama bu pek olası gözükmüyor

Chen'nin vokaline aşığım
Sehun un dansını çok seviyorum, vokali ve rapi hoş
Kai nin dansına hayranım, adam dansı yaşıyor resmen
Beakhyun'un eşsiz ve mükemmel bir sesi var

Xiumin in kendine has bir sesi var ayrıca yıllar geçiyor hiç yaşlanmiyor deliricem

Lay'in çok tatlı bir sesi var ayrıca dansı aynı Kai gibi yaşıyor

Suho gördüğüm en iyi liderlerden biri

D.O nun sesi der susarım ayrıca çok tatlı bir yüzü var

Exo en eğlenceli en samimi gruplardan biri

dizi

btsdaily
My Holo Love (2020) – IMDb: 7,7

dizi
Netflix Kore dizisi önerileri arasında yer alan yapımlarından biri olan My Holo Love yalnız bir kadının yeni tanıştığı bir yapay zeka ile değişen hayatını konu edinmiştir. Son derece renkli ve eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken dizide komedi unsurlarına da sıklıkla yer verilmiştir. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz My Holo Love dizisi 12 bölümlük bir mini dizidir.

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Komedi
Yönetmen: Lee Sang Yeob
Oyuncular: Yoo Hyun Min, Ko SUng Hee, Choi Yeo jin

radiant office

KORESÖZLÜK
Bir kadın iş bulmakta zorlanır, ancak başarısız olmaya devam eder. Ölmek için Han Nehri'ne atlamaya karar verir. Kadın kurtarılır ve hastanenin acil servisine gönderilir. Orada ölümcül bir hastalığı olabileceğini ve yaşamak için fazla zamanı kalmayabileceğini duyar. Bir sözleşmeli işçi olarak bir iş bulmayı zar zor başarıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol