a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:6
Blue birthday:
10 yıl önce doğum günlerinde hayatını kaybeden ilk aşkının bıraktığı gizemli fotoğraflarla ana karakterin geçmişi yeniden ziyaret edeceği fantastik bir aşk dizisi.

Red Velvet'ten Yeri – Oh Ha Rin
İlk aşkını 10 yıl önce kaybeden Oh Ha Rin erkek arkadaşı Seo Jun'a doğum gününde itiraf etmeye karar vermişti ama sonunda kendi hayatını kendi şokuna ve dehşetine götürdü. Halen terk edilmiş bir evcil hayvan barınağında çalışıyor ancak olayın 10. yıldönümünde ilk aşkının geride bıraktığı bazı fotoğrafları ele geçiriyor.

love wish

KORESÖZLÜK
Son Da-Eun ( Choi Ye-Bin ), kaderin cilvesi olan bir aşk bulmayı uman bir lise öğrencisidir. Ailesiyle birlikte Incheon'dan Seul'de yeni bir daireye taşınır. Yeni dairesindeki ilk gününde, kendisiyle aynı asansöre binen bir çocuk görür. Güzel görünüşü nedeniyle ona aşık olur.

Son Da-Eun, yeni okulundaki ilk gününde, yeni okulundaki dairesinin asansöründen çocuğu fark eder. Çocuk onun sınıf arkadaşı ve adı Kim Seung-Hyu ( Choi Young-Jae ).

k-drama

erva
kesinlikle izlenmesi gereken k-drama dizileri (bana göre)

-Nobody knows
-God's Gift 14 Days
-When We Vere Young Countdown
-True Beauty

juvenile justice

KORESÖZLÜK
Küçükler tarafından işlenen suçlar daha şiddetli ve acımasız hale geldikçe, suçlular genellikle her türlü ciddi cezadan kaçarlar.

Sim Eun-Seok ( Kim Hye-Soo ), diğerlerine düşmanca görünen bir kişiliğe sahip seçkin bir yargıçtır. Çocuk suçlulardan nefret eder. Sim Eun-Seok, yerel bir çocuk mahkemesine atanır. Orada gelenekleri bozar ve suçluları cezalandırmak için kendi yöntemlerini uygular.

the gangster the cop the devil

KORESÖZLÜK
Jang Dong-Soo ( Ma Dong-Seok ) Cheonan'da bir çete patronudur. Seri katil Kang Kyung-Ho'nun ( Kim Sung-Kyu ) hedefi olur . Jang Dong-Soo hayatta kalır ve Kang Kyung-Ho'nun saldırısından kurtulan tek kişidir. Dedektif Jung Tae-Seok ( Kim Moo-Yul ) organize suç üyelerinden nefret eder, ancak seri katil Kang Kyung-Ho'yu yakalamak için Jang Dong-Soo ile birlikte çalışır.

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol