uncle

KORESÖZLÜK
Joon-Hyeok ( Oh Jung-Se ) popüler olmayan bir müzisyendir. O bir kaybeden gibi ve hayatı dibe vurdu. Ablası Joon-Hee ( Jeon Hye-Jin ) ile ilişkisini kesmiştir . Bir gün Joon-Hee'nin oğlu karşısına çıkar. Joon-Hee boşandıktan sonra yeğeni OKB oldu. Joon-Hyeok yeğeniyle yaşamaya başlar ve onunla ilgilenir.

O esnada. Joon-Hee, 12 yıllık evlilikten sonra kocasından boşandı. Eski kocası ona fiziksel şiddet uyguluyordu. Ucuz kiralık bir daireye taşınır ve oğlunun velayetini almaya çalışan eski kocası ve annesiyle uğraşmak zorundadır.

Hey-Ryeong ( Park Sun-Young ) pahalı apartman kompleksi Royal State'in bir sakinidir. Apartman kompleksindeki anneler topluluğunun başkanıdır ve diğer anne üyeleri tarafından beğenilmektedir. Kyeong-Il ( Lee Sang-Woo ) Royal State'de ikamet etmektedir. Tatlı ve sıcak bir kişiliğe sahiptir. Karısı öldükten sonra kızını tek başına büyütmüştür. Yoo-Ra ( Hwang Woo Seul Hye ) anneler topluluğunun bir üyesidir ve Hey-Ryeong'a hayrandır.

topik sınavı

bangtanman
Bugün 10 Temmuz'da gerçekleştirilen 77. Korece Yeterlilik Sınavı'nın (TOPIK) sonuçları topik.go.kr web sitesinde açıklandı. Giren arkadaşlar varsa sınav hakkındaki düşünceleriyle başlığı yeşillendirirse sevinirim. Fikir alışverişi yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben henüz sertifikamı indirmek için sırada bekliyorum.

queen seon deok-muhteşem kraliçe

koresozluk
Deokman (Kraliçe Seondeok'un çocukluk adı) bir ikiz olarak doğdu ama bebekken terk edildi. Daha sonra Silla sarayına geri getirildi ve burada gücü ele geçirmek isteyen Mi-shil'e karşı ikiz kız kardeşi Prenses Chonmyong ile güçlerini birleştirdi. Mi-shil, iki Silla prensesini krallıktan sürgün ettirmek için uğursuz planlar tasarladı ve gizli bir savaşta Prenses Chonmyong, Mi-shil tarafından öldürüldü. Ama Prenses Deokman kurnazca General Kim Yusin'in yardımına başvurdu ve onun baş düşmanı Mi-shil'i ortadan kaldırdı. Silla krallığının ilk kadın hükümdarı oldu.
queen seon deok-muhteşem kraliçe

90 days of love

KORESÖZLÜK
Tabuyu aşan bir kader, Ahlakı aşan bir aşk İşte, otuz bir yaşında hayatının zirvesinde olan bir adam, üç kısa ay içinde sadece bir toz zerresi olarak uzayda kaybolmaya mahkum bir adam.[90'da. gün mutlaka ben yok olacağım ama dünya hiçbir şey olmamış gibi devam edecek bir gün karım bile gözyaşlarını silecek, kendi kendine ölülerin öldüğünü ve dirilerin yaşamaya devam etmesi gerektiğini söyleyecek. o zaman olur mu? kalan 90 günümde karımdan izin istemek yanlış mı?]2006 sonbaharı.Bir erkek ve bir kadının karşılaşması kaderdi, ama sonunda kalpleri kırılmaya mahkumdu. Şimdi dünyada son kez birbirlerini sevmek için 90 gün boyunca umutsuzca yalvarıyorlar. Bu adamın karısı ya da bu kadının kocası olsaydınız, hem ahlakı hem de tabuyu çiğneyen yalvarışlarına nasıl cevap verirdiniz...?
90 days of love

hücre 7 mucizesi

KORESÖZLÜK
Kızını çok seven zihinsel özürlü bir baba (Ryoo Seung-Ryong), yanlışlıkla bir suçla suçlanır ve cezaevine gönderilir. Daha sonra hukuk fakültesi öğrencisi olan kızı Ye-Sung (Park Shin-Hye) babasını kurtarmak için çalışır. 1997 ; Yong-Goo kızı Ye-Seung (Kal So-Won) ile zeka özürlü olmasına ragmen mutlu mesut yaşarlar. Onlar hergün bir dükkana uğrayıp kızına sarı Sailor Moon sırt çantası alacağına dair söz veriyor. Bir gün, son sarı Sailor Moon sırt çantasının satılmakta olduğunu farkederler. Yong-Goo satışı engellemek için magaza içine gider, ama çantayı satın alan babanın tokat atmasıyla olay biter.Ertesi gün çalıştığı otaparkta sarı Sailor Moon sırt çantası almış bir kız görür. Kız çantanın satıldığı bir magazayı bildiğini söyler. Yong-Goo kızı geleneksel açık pazara kadar takip eder. Kısa bir süre sonra kız bilinçsizce yere yığılır ve Yong-Goo kıza CPR yapmaya çalışır. Yanlarından geçen bir kadın polis çağırır. Yong-Goo Çocuk kaçırmak ve cinayetle suçlanır. Ölen kızın babası da Ulusal Polis Ajansı şefidir. Yong-Goo'ya ölüm cezası verilir ve hapsedilir. Hapishanede 5 mahkumla Yong-Goo bir hücreyi paylaşır. Bir gün, Yong-Goo hapishane çete lideri So Yang-Ho (Oh Dal-Su)'nın hayatını kurtarır. So Yang-Ho minnettarlığını elinden geldiğince göstermekte ve Yong-Goo'ya her şekilde yardım etmektedir. Yong-Goo kızını görmek istediğini So Yang-Hoya söyler. Beş tutuklu bir muzice gerçekleştirmek için plan yapmaya başlarlar.
hücre 7 mucizesi

the man from nowhere

KORESÖZLÜK
Cha Tae-Sik (Woo Bin), mahallesinde "Ajusshi" olarak bilinen esrarengiz ama çevresine zararı dokunmayan bir adamdır. Bir rehine dükkanı işleten Cha Tae-Sik, komşusunun kızı olan So-Mi (Kim Sae-Ron) ile aralarında bir bağ oluşur. Esrarkeş annesi sorun çıkardığında ona göz kulak olur. Küçük So Mi, annesinin çalıştığı yerde karıştığı bir uyuşturucu işinden dolayı kaçırılır. Bunun üzerine Cha Tae-Sik ,mafya tarafından kaçırılan küçük kıza yardım etmek için çekildiği köşesinden dışarı çıkar.
the man from nowhere

night light

klip queen
Seo Yi-Kyung ( Lee Yo-Won ) hırslı bir şekilde kendi imparatorluğunu kurmak istiyor. O sakin ve aynı zamanda tutkulu. Açgözlülüğün günah olduğuna inanmıyor. Park Gun-Woo ( Jin Goo ) iyi bir görünüme sahiptir ve büyük bir şirketi işleten zengin bir aileden gelmektedir. Seo Yi-Kyung onun ilk aşkıdır ve hala ona aşıktır. Lee Se-Jin ( Uee ) fakir bir geçmişe sahiptir. İçinde bulunduğu durumdan umutsuzca kaçmak ister.
night light

grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

dizi

btsdaily
Rich Man
dizi
Sevilen Kore komedi dizisinde Seoul'deki Next IN adında bir şirketin CEO'su olan Lee Yoo-chan (Kim Jun-myeon) hırslı ve zeki bir patrondur fakat insanların yüzlerini hatırlamada güçlük çekmektedir.

Kim Bo-ra (Ha Yeon-soo) ise ailesini başarısıyla gururlandıran fakat iş bulmakta güçlük çeken üniversite öğrencisi genç bir kızdır.

Lee Yo-chan ve Kim Bo-ra'nın yolları kesişir ve komedi dolu romantizm başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol