popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Açıkçası lisa'nin dansını seviyorum vücudu çok güzel ve çok iyi dans ediyor ama bazen seksi olmaya çalışınca abartıyor , seksi danstan çok lisa ya hip-hop dans daha çok yakışıyor, ayrıca vücudu bazen aşırı sağlıksız gözüküyor, YG abartıyor zaten kızın güzel bir vücudu var neden lisa yi daha çok zayıflatıyor, YG demiş Ken YG nin Lisa ya bunca zamandır yaptığı ırkçılık çok iğrenç , sözleşmeleri bitince blackpink in YG den ayrılmasını tüm kalbimle istiyorum

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

high class

KORESÖZLÜK
Danny Oh ( Ha-Joon ) gelecek vaat eden bir buz hokeyi oyuncusuydu ama yaralandı. Daha sonra buz hokeyi bıraktı. Şimdi, Jeju adasındaki prestijli uluslararası bir okulda öğretmen olarak çalışmaya başlar. Yakışıklı öğretmen Danny Oh yüzünden, okuldaki kadın öğretmenler, öğrencilerin anneleri ve kız öğrenciler de dahil olmak üzere kadınlar ortalığı karıştırır. Yine de Danny Oh, sır saklayan gizemli bir kişidir.
high class

let me be your knight

KORESÖZLÜK
Yoon Tae-In ( Lee Jun-Young ) idol grubu Luna'nın lideridir. Uykuda yürümekten muzdarip. Hastalığını gizlice iyileştirmek için sahte bir doktor onunla yaşamaya başlar.

In Yoon-Joo ( Jung In-Sun ) tur rehberi olarak çalışmaktadır. Hayali bir gün kendi evini satın almaktır. Bir olaya karışır ve Luna'nın 5 üyesiyle sahte bir doktor olarak yaşamaya başlar: Yoon Tae-In, Lee Shin ( JR ), Kim Yoo-Chan ( Yoon Ji-Sung ), Woo Ga-On ( Kim Dong-Hyun ) ve Seo Woo-Yeon ( Jang Dong-Joo ).

guardian the lonely and great godgod goblin

kore
Goblin, Kore hikayelerinde geçen mitolojik varlıklardır.Başarılı oyuncu Gong Yoo dizide, Kim Shin isminde Goblin olan bir karakteri canlandırmaktadır.Kim Shin, sevdiği herkesin öldüğünü görmüştür.Bu durum onu çok fazla üzdüğü için ölümsüz hayatını sonlandırabilmek onun en büyük hayalidir.Bunun gerçekleşmesi için tek bir şart vardır.O da insan formunda bir goblinle evlenmektir.Kim Shin, Lee Dong-Wook'un canlandırdığı bir ölüm meleği karakteri ile tanışır ve olaylar gelişir.Goblin dizisinin 16 bölümü sitemize alternatif izleme seçenekleriyle birlikte yüklendi.İzleme seçeneğinde problem oluştuğu takdirde alternatif seçenekleri deneyiniz.İyi seyirler.
guardian the lonely and great godgod  goblin

memories of murder

KORESÖZLÜK
1986 yılında Güney Kore, askeri bir diktatörlük altındadır. Ülkede yasaklar ve baskılar tüm sıkılığı ile devam ederken bir gün, tecavüze uğrayarak vahşice bir cinayete kurban giden bir kadın bulunur. Hemen başlayan soruşturmanın başına, yerel polis dedektifi Park Doo-man getirilir. Fakat olayı çözmek için kullandığı yöntemler, herşeyi berbat etmekten başka bir işe yaramayacaktır.Başarısızlıkla sonuçlanan soruşturma yöntemleri nedeni ile bir çok tanığın zarar görmesi sonucu, Seul'dan yeni bir dedektif olan Seo göreve atanır. Zeki, kurnaz ve işini bilir tavırlarına rağmen Seo'nun da soruşturmada son derece başarısız olması, olayları iyice sarpa sardıracaktır.
memories of murder

kore dizileri

btsdaily
Lim Ju-kyung okuduğu lisede çirkin diye dalga geçilen ve çirkin olduğu için zorbalığa uğrayan bir kızdır. Artık bu duruma daha fazla dayanamayacağı bir anda ailesi taşınmaya karar verir. Bu karar neticesinde Lim Ju-kyung'unda okulu değişir. Esas kızımız eski okulunda yaşadıklarını tekrar yaşamamak için makyaj yapar ve bambaşka birine dönüşür. Yeni okuluna gittiğinde güzelliği ile okulun popüler ve havalı kızlarından biri haline gelir. Okulda güzel ve dikkat çekiciyken evde eski çirkin ördek yavrusu haline geri döner. Bu arada okulun iki popüler erkeği Su-ho ve Seo-jun ile tanışır. Bu iki erkek normalde de birbirlerinin karşısında yer alırken şimdide esas kızımız için karşı karşıya geleceklerdir. İşin ilginç yanı bu erkeklerden biri Lim Ju-kyung ile okul dışında da, onun gerçek hali ile de görüşmektedir. Peki ikisinin aynı kişi olduğundan haberdar mıdır?

Dizi bize çirkin olduğu için mutsuz olan ve bu yüzden makyaj yaparak başka biri haline gelen, iki farklı görüntüde, iki farklı hayat yaşayan bir lise öğrencisinin yaşamını anlatmaktadır.
kore dizileri

school 2021

KORESÖZLÜK
"School 2021", Gong Ki-Joon ( Kim Yo-Han ) ve Jin Ji-Won da dahil olmak üzere bir meslek lisesindeki öğrencilerin yaşamını ve büyümesini takip ediyor .

Gong Ki-Joon bir zamanlar tekvando oyuncusuydu ve Ulusal Atletizm Yarışmasında bronz madalya kazandı, ancak ciddi bir ayak bileği sakatlığı geçirdi. Bu sıralarda babasının işi iflas etti. Gong Ki-Joon tekvandoyu bıraktı ve meslek lisesine girdi. Yaşına göre olgun bir kişiliğe sahip ama hoşlandığı kızların karşısında ne yapacağını bilemiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol