a violent prosecutor

KORESÖZLÜK
Byun Jae-Wook ( Hwang Jung-Min ) sadece gerçeğin peşine düşen asabi bir savcıdır. Zorlu araştırmalarıyla ünlüdür. Byun Jae-Wook'un sorgusu altındaki bir şüpheli daha sonra ölü bulunur. Byun Jae-Wook tutuklandı ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Beş gözyaşı sonra, Byun Jae-Wook hapishanede yakışıklı dolandırıcı Chi-Won ile tanışır. Chi-Won, Byun Jae-Wook'un davasını biliyor. Byun Jae-Wook, Chi-Won'un planını hapishane dışında gerçekleştirebileceğini düşünüyor. Eski bir savcı olarak bilgisini kullanarak Chi-Won'u beraat ettirir. Byun Jae-Wook, ona tuzak kuranlara karşı bir karşı saldırı hazırlar. Chi-Won, Byun Jae-Wook'tan kaçmak için bir fırsat arar.

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

moonshine

KORESÖZLÜK
Geç Joseon döneminde, sıkı bir alkol yasağının yürürlüğe girdiği zaman.

Nam Young ( Yoo Seung-Ho ) Saheonbu'da memur olarak çalışmaktadır. Saheonbu'daki görevlerden biri, alkol yasağını çiğneyen insanları bastırmaktır. Nam Young, başarı bulmak için memleketinden Hanyang'a (Seul'ün eski adı) geldi. Çekici bir fiziksel görünüme sahip ve prensip sahibi bir adam. Kang Ro-Seo ( Hyeri ) ile tanışır ve onun kafası karışır.

Kang Ro-Seo, fakir bir asil ailenin kızıdır. Aslında ailesinin geçimini sağlayan kişidir. Para için el emeği yapmaktan çekinmiyor. İçine düştüğü borcu ödemek için, katı alkol yasağı döneminde alkol üretmeye başlar.

lee min-ho

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Lee Min Ho
Hangul: 이민호
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 187 cm.
Ağırlık: 71 kg.
Kan Grubu: Bir
Facebook: ResmiLeeMinho
Instagram: Aktörleeminho
Twitter: @aktörleeminho

biyografi
Lee Min-Ho, 22 Haziran 1987'de Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seul, Güney Kore'de doğdu. Ailesi annesi, babası ve bir ablasından oluşuyor. Küçük bir çocukken, Lee Min-Ho bir futbol (futbol) oyuncusu olmayı umuyordu, ancak ilkokulun 5. sınıfındaki bir yaralanma bu hayalleri sona erdirdi. Ancak, Lee Min-Ho hala futbolu takip ediyor ve en sevdiği oyuncu olarak Nal-do Ho'dan bahsediyor.

Lise kariyerinin 2. yılında, Lee Min-Ho dikkatini oyunculuğa yöneltti. Lee Min-Ho lisedeki son sınıfında bir tanıdığının yardımıyla Starhaus Entertainment'a katıldı. Eğitimden geçtikten sonra, Min-ho roller için seçmelere başladı ve birkaç televizyon dizisinde daha küçük roller aldı. Min-ho'nun KBS2 draması " Boys Over Flowers "da Ku Jun-pyo olarak başrol oynamasıyla büyük atılımı gerçekleşti . Televizyon dizisi son derece popüler oldu ve Güney Kore'de düzenli olarak %30'un üzerinde reyting aldı. Lee Min-Ho şu anda Konkuk Üniversitesi'nde Film ve Sanat bölümünde okuyor.

2011'de Lee Min-Ho popüler drama dizisi " City Hunter "da rol aldı . Drama, Tsukasa Hojo'nun bir Japon mangasına dayanıyordu. Dizideki rol arkadaşı Park Min-Young'du . Daha önce KBS2 2007 draması I am Sam'de birlikte çalıştıkları için yaklaşık 5 yıldır birbirlerini tanıyorlardı . Yönetim ajanslarına göre Lee Min-Ho ve Park Min-Young , City Hunter'ı çekerken birbirlerine karşı hisler geliştirdiler . " Şehir Avcısı " tamamlandıktan sonra çift ​​daha ciddi bir şekilde çıktı ve çift olarak dahil oldu.

doom at your service

KORESÖZLÜK
Tak Dong-Kyung ( Park Bo-Young ) bir web roman şirketinde editördür. Myul-Mang ( Seo In-Guk ), sıradan hayatında aniden belirir. Myul-Mang ile hayatını ve aşkını riske atarak 100 günlük bir sözleşme yapar.

Myul-Mang, Tanrı ve insanlar arasında bir orta yöneticinin varlığıdır. Tak Dong-Kyung ile bir sözleşme yapar.
doom at your service

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol