work later drink now

KORESÖZLÜK
An So-Hee ( Lee Sun-Bin ), Han Ji-Yeon ( Han Sun-Hwa ) ve Kang Ji-Gu ( Jung Eun-Ji ) işten sonra buluşup birlikte içmekten keyif alırlar . Üç kadın bekar ve 30'larında. İşleri, bir yayın yazarı olarak An So-Hee, yoga eğitmeni olarak Han Ji-Yeon ve bir YouTuber olarak Kang Ji-Gu'dur.

Bu arada, Kang Buk-Gu ( Choi Si-Won ) TV varyete şovunun PD'si olarak çalışıyor. 3 kadınla takılıyor.

dizi

btsdaily
Touch Your Heart, IMDb puanı: 7.6
dizi
ismi bir skandala karışan ünlü bir kadın oyuncunun izleyici tarafından tekrar kabul görmek için yeni bir rol teklifi alması ve bunun için bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapması ele alınıyor.

ikon

koresozluk
iKON (Kore: 아이콘), YG Entertainment tarafından kurulan ve 2015 yılında çıkış yapan Güney Koreli bir erkek grubudur. Grubun 6 üyesi vardır. Bunlar; Bobby (Kim Jiwon), June, Song, Jay, DK ve Chan'dır. Grup 7 kişi olarak çıkış yapmıştır ancak Kim Hanbin (B.I) gruptan ayrılmıştır ve solo sanatçı olarak kariyerine devam etmektedir.

Hayranlarına "iKONIC" denilmektedir.

Ekim 2015 tarihinde ilk çıkışlarını yaptılar.

racket boys

KORESÖZLÜK
Haenam'daki bir ortaokulda bir erkek badminton takımının küçükler için bir atletizm yarışmasında mücadele etmesinin hikayesi. Haenam'daki 16 yaşındaki kız ve erkek çocuklar bu süre zarfında insan olarak büyürler.

Yoon Hyeon-Jong ( Kim Sang-Kyung ) bir zamanlar en iyi badminton oyuncusuydu ve şimdi Haenam'daki bir ortaokulda erkek badminton takımının koçluğunu üstleniyor. Badminton takımı dağılmanın eşiğinde. Takımdaki oyuncular Yoon Hae-Kang ( Tang Joon-Sang ), Bang Yoon-Dam ( Son Sang-Yeon ), Na Woo-Chan ( Choi Hyun-Wook ) ve Lee Yong-Tae ( Kim Kang-Hoon ). Oyuncular henüz çok iyi değil.

Bu arada, Ra Yeong-Ja ( Oh Na-Ra ) Haenam'da farklı bir ortaokulda kız badminton takımının koçu. Badminton takımı yaşıtları arasında 1. sırada yer alıyor.
racket boys

drinking solo

KORESÖZLÜK
Dramanın arka planı, Güney Kore, Seul, Noryangjin'de memurluk sınavlarına hazırlanan insanlar için özel bir enstitü etrafında geçiyor.

Hikaye, farklı nedenlerle tek başına alkol alan insanları ve Jung-Suk ( Ha Seok-Jin ) ile Shin-Ib (Park Ha-Sun) arasındaki romantizmi anlatıyor . Jung-Suk kibirli ama popüler bir eğitmendir ve Shin-Ib çaylak bir eğitmendir. Özel enstitü dünyasında hayatta kalmak için mücadele ediyor.

tracer

KORESÖZLÜK
Hwang Dong-Ju ( Im Si-Wan ), Ulusal Vergi Dairesi'nde vergilendirme bölümünün 5. başkanıdır. Vergi servisinden saklanan paranın izini sürmek için çok çalışıyor. Ekibinde parlak bir kişiliğe sahip Seo Hey-Young ( Ko Ah-Sung ) ve patronu Oh Young ( Park Yong-Woo ) yer alıyor.

Bu arada, In Tae-Joon ( Son Hyun-Joo ) bölgesel bir vergi dairesi müdürüdür. O iddialı bir adam.

the last princess

KORESÖZLÜK
Prenses Deokhye ( Son Ye-Jin ), Kore'nin son prensesiydi.

Japon sömürge yönetimi altında, rehin olarak Japonya'ya götürülür. Dönemin zorlu koşullarıyla Kore halkının umudunu korumak için mücadele ediyor. Jang-Han ( Park Hae-Il ), Kore'nin bağımsızlığı için savaşan bir savaşçıdır. Görevi Prenses Deokhye'yi Güney Kore'ye geri getirmek ve o da onu seviyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol