her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

get karl oh soo jung

KORESÖZLÜK
8 yıl önce, tombul Ko Man-Soo ( Oh Ji-Ho ) lise sevgilisi Oh Soo-Jung ( Uhm Jung-Hwa ) ile evlenmeye ayarlandı . Okul günlerinde, Ko Man-Soo golf takımında oynuyordu ve Oh Soo-Jung ona, Seul Ulusal Üniversitesi Hukuk Fakültesine giderse onunla çıkacağını söyledi. Ko Man-Soo golften vazgeçti ve başarılı bir şekilde prestijli hukuk fakültesine girdi. Düğün gününde Ko Man-Soo, baro sınavını geçemediğini öğrendi. Oh Soo-Jung, düğün gününde onu terk etti.

Şimdi, Soo-Jung bir kuyumcuda çalışıyor. Uzun yıllardır aynı pozisyonda sıkışmış ve 34 yaşında hala bekar. Bay Mükemmel'i bulmanın hayalini kuruyor. Bir gün tekrar Oh Man-Soo ile tanışır. O şimdi en üst sıralarda yer alan profesyonel bir golfçü, mükemmel bir uyum ve çok aranan bir bekar.

crazy love

KORESÖZLÜK
Noh Go-Jin ( Kim Jae-Wook ) özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmenidir ve GOTOP Education'ın CEO'sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ'ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

Lee Shin-A ( Krystal ), Noh Go-Jin'in sekreteri olarak çalışmaktadır. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir çalışandır. Sessiz ve içine kapanık kişiliğinden dolayı patronu Noh Go-Jin ve iş arkadaşlarıyla arası pek yoktur. Meslektaşları onu tanımaya başlar, çünkü 1 yıldan fazla bir süredir kötü şöhretli Noh Go-Jin için çalışmaktadır. Daha sonra yaşamak için fazla zamanının kalmadığını öğrenir.

liver or die

KORESÖZLÜK
Poong-Sang ( Yu Jun-Sang ) 4 küçük kardeşine baktı ve ebeveynleri onları desteklemediği için onları maddi olarak destekledi. Küçük kardeşleri, ilk küçük erkek kardeşi Jin-Sang ( Oh Ji-Ho ), ilk küçük kız kardeşi Jung-Sang ( Jeon Hye-Bin ), ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang ( Lee Si-Young ) ve en küçük kardeşi We-Sang ( Cha Seo Won ).

Poong-Sang artık orta yaşlıdır, ancak hayatını asla kendisi için yaşamamıştır. Hala küçük kardeşlerinin işleriyle meşgul. Poong-Sang'ın ilk küçük kardeşi Jin-Sang, hayatını değiştirmek için bir fırsat beklerken sorun çıkarır. Poong-Sang'ın ilk kız kardeşi Jung-Sang bir doktordur. Akıllı, mantıklı ve soğukkanlı. Poong-Sang'ın ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang, ablası Jung-Sang nedeniyle bir aşağılık kompleksine sahiptir. O da ağabeyi Jin-Sang gibi bir baş belası. En küçük kardeş We-Sang, profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmayı hayal ediyor, ancak bu hayalini gerçekleştiremedi.

oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

mother of mine

KORESÖZLÜK
Küçük bir bip çorbası restoranı işletirken Park Sun-Ja, üç kızı Mi-Sun ( Yoo-Sun ), Mi-Ri ( Kim So-Yeon ) ve Mi-Hye'yi ( Kim Ha-Kyung ) tek başına büyütmüştür . Bu güne kadar restoranı hâlâ o işletiyor ve üç kızı da artık büyümüş durumda. Sun-Ja'nın ilk kızı Mi-Sun evli ve bir kızı var. Mi-Sun çalışmak ve ailesine bakmakla meşgul. İkinci kızı Mi-Ri annesini çok önemsiyor. Kendine güveniyor ve işini iyi yapıyor. Mi-Ri, iş arkadaşı Tae-Joo ( Hong Jong-Hyun) ile romantik bir ilişkiye girer.). Şirketin sahibi olan ailenin en küçük oğludur. En küçük kızı Mi-Hye'dir. Eskiden gelecek vaat eden bir romancıydı, ama artık değil. Restoranda annesine yardım ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol