k-pop

btsdaily
The Boyz

k-pop
Cre.ker Entertainment tarafından 2017'de kurulan erkek k-pop grubu The Boyz, ilk çıkışını “Boy” şarkısıyla yaptı. Görece yeni bir grup olmasına rağmen 14 ödül alan grup, kimi zaman bazı televizyon programlarına da çıktı. Başlangıçta 10 kişiden oluşan grubun sayısı daha sonra The Boyz Hwall sağlık sorunları sebebiyle gruptan ayrılınca 9'a düştü.

The Boyz grubu üyeleri:
– Sangyeon (lider, ana vokalist)
– Jacob (vokalist)
– Younghoon (vokalist)
– Hyunjae (vokalist)
– Juyeon (vokalist)
– Kevin (ana vokalist)
– New (ana vokalist)
– Q (ana vokalist)
– Ju Haknyeon (Rapçi, vokalist)
– Sunwoo (ana Rapçi)
– Eric (Rapçi)

dizi

btsdaily
Cheese in the Trap (2016) IMDb: 7,5
üniversite öğrencisi Hon Seol ile Yung Yoo arasında yaşanan komik ve aşk dolu hikayeye anlatmaktadır. Hong Seol üniversitenin sıradan bir öğrencisiyken, Youn Soo ise okulun en popüler öğrencisidir.

high class

KORESÖZLÜK
Danny Oh ( Ha-Joon ) gelecek vaat eden bir buz hokeyi oyuncusuydu ama yaralandı. Daha sonra buz hokeyi bıraktı. Şimdi, Jeju adasındaki prestijli uluslararası bir okulda öğretmen olarak çalışmaya başlar. Yakışıklı öğretmen Danny Oh yüzünden, okuldaki kadın öğretmenler, öğrencilerin anneleri ve kız öğrenciler de dahil olmak üzere kadınlar ortalığı karıştırır. Yine de Danny Oh, sır saklayan gizemli bir kişidir.
high class

revolutionary sisters

KORESÖZLÜK
Boşanma davası sürecinde bir anne öldürülür. Tüm yakın aile üyeleri potansiyel şüpheliler.

Lee Cheol-Soo ( Yun Ju-Sang ) üç kız babasıdır. Lee Cheol-Soo, kurallar ve ilkeler söz konusu olduğunda katıdır. Yetişkin yaştaki kızlarıyla anlaşamıyor.

Lee Kwang-Nam ( Hong Eun-Hee ) en büyük kızıdır. Kendisiyle gurur duyuyor ve aynı zamanda bencil. Annesinden koşulsuz sevgi almış, bu da babasından hoşlanmamasına neden olmuştur. Babası annesine çok acı çektirdi.

Lee Kwang-Sik ( Jeon Hye-Bin ) ikinci büyük kızıdır. Kamu görevlisi olarak çalışıyor. Lee Kwang-Sik akıllı ve ilkelidir. Ailesinden çok fazla sevgi görmedi ama diğer insanlara karşı düşünceli.

Lee Kwang-Tae ( Go Won-Hee ) en küçük kızıdır. Dövüş sanatlarında iyidir. Lee Kwang-Tae hiçbir zaman tam zamanlı bir işte çalışmadı ve yarı zamanlı işlerde çalışarak geçimini sağladı. Evlilikle ilgilenmiyor.

Bu arada, Han Ye-Seul ( Kim Kyung-Nam ) küçüklüğünden beri bir rock şarkıcısı olmayı hayal ediyor. Okulu bıraktı ve hayalinin peşinden gitmek için Seul'e geldi.
revolutionary sisters

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:14
To World of My 17:
Odd girl out webtoonundan uyarlanan bu mini dizimizde 17 yaşındaki ana karakterimiz hep hayal ettiği lise arkadaşlık ilişkilerini kurmaya çalışırken olaylar pek istediği gibi gelişmez ve asla arkadaş olmak istemediği okulun en güzel kızlarından oluşan bir arkadaş grubunun içinde bulur kendini

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol