the k2

kore
Millet girin izleyin muazzam bir diziydi çok geç kaldım izlemek için her sahnesi her dakikası şahaneydi o dövüş sahnelerindeki gerilim müziği off efsaneydi
Karakterler desen zaten on numara herkes çok güzel oynamış ahh K2 sen var ya kralsın
Hanımefendi rolündeki kadın yeri geldi delirtti beni sinirlendim lakin şahane bir oyunculuk ve finaldeki sahneleri bayılıyorum sana
İzleyin kardeş izlettirin aksiyon isteyenler buyurun önden başlayın

marriage lyrics and divorce music

KORESÖZLÜK
Üç kadın hayatlarında bir anda talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, çalkantılı zamanlarına dayanmaya çalışırlar.

30'dan Boo Hye-Ryung ( Lee Ga-Ryeong ) eskiden spiker olarak çalışıyordu ve şimdi bir radyo DJ'i olarak çalışıyor. Kendisi ve kocası Pan Sa-Hyun ( Sung Hoon ) için bir iş-yaşam dengesi peşinde koşar . Kocası yargıç olarak çalışıyor. 3 yıldır evliler ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar.

40'lı yıllardan Sa Pi-Young ( Park Joo-Mi ) bir radyo programı yapımcısı olarak çalışmaktadır. İşinde yetkin ve aynı zamanda evde iyi bir anne ve eş. Kocası Shin Yu-Shin ( Lee Tae-Kon ) nöropsikiyatride doktor olarak çalışmakta ve kendi kliniğini işletmektedir. Romantik bir kocadır.

50'lerden Lee Si-Eun ( Jeon Soo-Kyeong ) bir radyo programının baş yazarıdır. 30 yıllık evliliği boyunca işinde, kocasına ve çocuğuna bakma konusunda birçok zorluğa katlandı. Kocası Park Hae-Ryun'dur ( Jeon No-Min ). Lee Si-Eun'un sevgisi ve desteği sayesinde profesör oldu.

dizi

btsdaily
Mystic Pop-up Bar, IMDb puanı: 8.0
dizi
Eğer rüyalarla ilgili dizileri, filmleri izlemeyi seviyorsanız Mystic Pop-up Bar'a da bir şans verebilirsiniz. Dizide eşsiz bir yeteneğe sahip genç bir adamın müşterilerinin duygusal sorunlarını hayallerine girerek çözen asırlık bir bar sahibi için çalışmaya başlamasıyla gelişen olaylar ele alınıyor.

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Jung Ho Seok
pozisyonu:Rapçi, dansçı, vokal
doğum tarihi:18 Şubat 1994
burcu:Kova
boyu:1.77
kilosu:65
kan grubu:a
doğum yeri:Gwangju
kardeşleri:
hobisi:Dans etmek
eğitimi:Gwangju Global Lisesi, Global Cyber ​​Üniversitesi
favori sayısı:bulamadım
en sevdiği renkler:yeşil
en sevdiği yemekler:bulamadım

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol