memories of murder

KORESÖZLÜK
1986 yılında Güney Kore, askeri bir diktatörlük altındadır. Ülkede yasaklar ve baskılar tüm sıkılığı ile devam ederken bir gün, tecavüze uğrayarak vahşice bir cinayete kurban giden bir kadın bulunur. Hemen başlayan soruşturmanın başına, yerel polis dedektifi Park Doo-man getirilir. Fakat olayı çözmek için kullandığı yöntemler, herşeyi berbat etmekten başka bir işe yaramayacaktır.Başarısızlıkla sonuçlanan soruşturma yöntemleri nedeni ile bir çok tanığın zarar görmesi sonucu, Seul'dan yeni bir dedektif olan Seo göreve atanır. Zeki, kurnaz ve işini bilir tavırlarına rağmen Seo'nun da soruşturmada son derece başarısız olması, olayları iyice sarpa sardıracaktır.
memories of murder

nct

KORESÖZLÜK
Dünyanın her yerinden gelen sınırsız üyeye ve dönüşümlü bir alt birim konseptine sahip bir grup olarak NCT, geldikleri kadar çeşitlidir.

Eşsiz grup olarak daha da öne çıkan müzikleri ve estetikleri, üyelerin kendileri kadar farklı. Çarpıcı elektropoptan akıcı R&B parçalarına kadar, NCT ile her zaman beklenmeyeni beklemeniz gerekir.
nct

crime puzzle

KORESÖZLÜK
Han Seung-Min ( Yoon Kye-Sang ) Polis Üniversitesinde popüler bir profesördür. Aynı zamanda adli psikolog olarak da tanınır. Kız arkadaşı Yoo Hee ( Ko Ah-Sung ) bir suç profili uzmanı olarak çalışmaktadır. Aniden Han Seung-Min, Yoo Hee'nin babasını ve diğer insanları öldürdüğünü itiraf eder. Sonunda suçlarından dolayı ömür boyu hapis cezası alır. Yoo Hee yaptığı itirafa inanmıyor. Cevaplar için davasına bakar. Bu, Yoo Hee'yi hapishanede Han Seung-Min'i ziyaret etmeye ve onunla 10 röportaj yapmaya yönlendirir.

big ıssue

KORESÖZLÜK
Paparazzi medyasının çılgın dünyasında ayarlayın. Bir fotoğraf yüzünden, Han Seok-Joo ( Joo Jin-Mo ) en iyi gazete fotoğrafçısı olarak işi ve ailesi de dahil olmak üzere her şeyini kaybeder. Ji Soo-Hyun ( Han Ye-Seul ) bir paparazzi grubunun kötü şöhretli baş editörüdür. Adamı paparazzi fotoğrafçısı olması için işe alır.

k-pop magazin

minny
Starship Entertainment bu yıl yeni bir kız grubu çıkarmaya hazırlanıyor ve kadroda eski IZ*ONE üyeleri Jang Won Young ve An Yu Jin olabilir!

22 Ağustos'ta Star News, Jang Won Young ve An Yu Jin'in Starship Entertainment'ın bu yılın ikinci yarısında çıkış yapması planlanan yeni kız grubunun bir parçası olarak yeniden çıkış yapacaklarını bildirdi. Rapora göre, üyelerin geri kalanı diğer genç Starship Entertainment stajyerlerinden oluşacak, ancak grubun adı, üye sayısı ve grup konseptine henüz karar verilmedi.

sympathy for lady vengeance

yukiko
Lee Geum-Ja ( Lee Young-Ae ), genç bir çocuğu kaçırıp öldürmekten 13 yıl yattıktan sonra hapishaneden serbest bırakılır. Bir vaiz ( Kim Byung-Ok ) dahil olmak üzere küçük bir kalabalık onu beklemektedir. Vaiz ona geleneksel tofuyu yeni, düzeltilmiş hayatının bir sembolü olarak sunar, ancak Lee Geum-Ja onu bir kenara fırlatır ve uzaklaşır. Artık özgürlüğüne kavuştuğuna göre, bahaneleri bir kenara bırakıp işine başlayabilir. Lee Geum-Ja, kendisine komplo kuran ve hayatını mahveden Bay Paek'ten ( Choi Min-Sik ) intikam almak için yola koyulur .

Lee Geum-Ja, hapishanede bağ kurduğu eski mahkumları ziyaret ederek ve onlardan yardım alarak görevine başlar. Ayrıca bir pastanede iş bulur. Geum-Ja ayrıca evlat edindiği kızı Jenny ( Kwon Ye-Young ) ile yeniden bir araya gelir .

oppa

koresozluk
kızların kendilerinden yaşça büyük erkek kardeşlerine veya yine yaşça büyük ama kendilerini yakın hissettikleri erkekler için kullandıkları bir terimdir oppa

on your wedding day

yukiko
Lisedeki ilk yılının yazında, Woo-Yeon ( Kim Young-Kwang ) zamanını dövüşlere ayırarak geçirir. Ders çalışmakla ilgilenmiyor. Daha sonra yeni transfer öğrencisi Seung-Hee ( Park Bo-Young ) ile tanışır ve ilk görüşte ona aşık olur. Seung-Hee, Woo-Yeon ile ilgilenmiyor. Diğer erkek öğrencilerden kaçınmak için Seung-Hee ve Woo-Yeon çıkıyormuş gibi yapar. Seung-Hee de ondan dövüşmeyi bırakmasını ister. Sözünü tutar ve ilişkileri gerçek bir romantik ilişkiye dönüşür. Bir gün, Seung-Hee Woo-Yeon'u arar ve ona dikkat etmesini söyler. Daha sonra kasabayı terk eder.

Bir yıl sonra, Woo-Yeon bir tavuk restoranında çalışıyor ve üniversiteye gitmedi. Seung-Hee'nin Seul'deki Hankook Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu öğrenir. Woo-Yeon çok çalışır ve aynı üniversiteye kabul edilir.

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Exo
Kesinlikle ulusun grubu olmayı hak eden bir grup. yediği linçleri kesinlikle hak etmiyor,vokal King Exo , gruptaki rapçiler bile vokali çok iyi.
Exo nün cb yapmasını istiyorum ama bu pek olası gözükmüyor

Chen'nin vokaline aşığım
Sehun un dansını çok seviyorum, vokali ve rapi hoş
Kai nin dansına hayranım, adam dansı yaşıyor resmen
Beakhyun'un eşsiz ve mükemmel bir sesi var

Xiumin in kendine has bir sesi var ayrıca yıllar geçiyor hiç yaşlanmiyor deliricem

Lay'in çok tatlı bir sesi var ayrıca dansı aynı Kai gibi yaşıyor

Suho gördüğüm en iyi liderlerden biri

D.O nun sesi der susarım ayrıca çok tatlı bir yüzü var

Exo en eğlenceli en samimi gruplardan biri

girls' generation

KORESÖZLÜK
2007'deki çıkışlarıyla herkesi Girls' Generation'ın yeni dünyasına getiren bu kızlar kısa sürede etkilerini yayacak ve dünya çapında sayısız insana ilham verecekti.

Çok çeşitli konseptler sergileyerek ve özgüven ve güçlendirme mesajları paylaşarak sadece zamana direnmekle kalmadılar, aynı zamanda sevilen “Ulusun Kız Grubu” unvanını da kazandılar.
girls' generation

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol