a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

flower boy next door

KORESÖZLÜK
Dizi, evinden nadiren ve karşı komşusunu gözetleyen genç bir kadının etrafında dönmektedir. Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye), karşı binada oturan Han Tae-Joon'u (Kim Jung-San) gözetlemeyi bir rutin haline getirmiştir. Bir gün, her zaman ki gibi Tae-Joon'un evini gözetlerken onun dairesinde bir başka adamın (Yoon Si-Yoon) olduğunu fark eder. Dahası, adam gözetlendiğinin farkına varır ve Dok-Mi'nin kapısına dayanır.
flower boy next door

dizi

btsdaily
Hotel Del Luna, IMDb puanı: 8.3
dizi
Dizide seçkin bir otel işletmecisinin ölü ruhlar için bir oteli yönetmeye davet edildiğinde, işletmenin eski sahibini ve onun tuhaf dünyasını tanımaya başlaması anlatılır. Eğer fantastik Kore dizileri seviyorsanız bu diziyi seyredebilirsiniz :) ♡

artificial city

KORESÖZLÜK
Yoon Jae-Hee ( Soo-Ae ), Sungjin Grubunu yöneten chaebol ailesinin ikinci gelinidir. Sanat galerisi Space Jin'de çalışıyor. Geçmişte, yıllardır birlikte olduğu bir erkek arkadaşı vardı, ama onu Jung Joon-Hyeok ( Kim Kang-Woo ) ile evlenmek için terk etti . Jung Joon-Hyeok, chaebol ailesinden evlilik dışı dünyaya geldi.

Yoon Jae-Hee, kocasını Güney Kore başkanı yapmak istiyor. Bunun için bir sonraki başsavcı ile işbirliği yapar ve kayınvalidelerine karşı bir savaş başlatır.

so ı married an anti-fan

KORESÖZLÜK
Hoo-Joon, oldukça popüler bir kpop yıldızıdır.O, dışarıdan soğuk biri olarak görünse de aslında sıcak kalpli bir yapıya sahiptir.Geun-Young ise bir magazin gazetesinde muhabirdir.O, haber çıkması umuduyla bir gece kulübünün önüne gider ve burada Hoo-Joon ile karşılaşır.İkili arasında bir gerilim yaşanır buna bir de Geun-Young'un Hoo-Joon'un üzerine kusması eklenince sorun büyür ve gazeteciler o anları kayda alır.Bu olayın ardından Geun-Young dergideki işinden kovulur ve bunu Hoo-Joon'un yaptırdığını düşünür.O bu saatten sonra artık Hoo-Joon'un anti-fanı olmuştur.Medyanın bu olayı gündeme getirmesi sebebiyle kanal, bir televizyon programı yapmaya karar.Bu televizyon programında, Geun-Young ve Hoo-Joon birlikte yaşamaya başlar.So I Married an Anti-Fan dizisinde bu iki karakter arasında yaşanan tatlı sert ilişkiyi izliyoruz.
so ı married an anti-fan

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol