mother of mine

KORESÖZLÜK
Küçük bir bip çorbası restoranı işletirken Park Sun-Ja, üç kızı Mi-Sun ( Yoo-Sun ), Mi-Ri ( Kim So-Yeon ) ve Mi-Hye'yi ( Kim Ha-Kyung ) tek başına büyütmüştür . Bu güne kadar restoranı hâlâ o işletiyor ve üç kızı da artık büyümüş durumda. Sun-Ja'nın ilk kızı Mi-Sun evli ve bir kızı var. Mi-Sun çalışmak ve ailesine bakmakla meşgul. İkinci kızı Mi-Ri annesini çok önemsiyor. Kendine güveniyor ve işini iyi yapıyor. Mi-Ri, iş arkadaşı Tae-Joo ( Hong Jong-Hyun) ile romantik bir ilişkiye girer.). Şirketin sahibi olan ailenin en küçük oğludur. En küçük kızı Mi-Hye'dir. Eskiden gelecek vaat eden bir romancıydı, ama artık değil. Restoranda annesine yardım ediyor.

liar game

KORESÖZLÜK
hinobu Kaitani'nin aynı adlı Japon mangalarına dayanan 2014 Güney Kore televizyon dizisidir. Kim So-eun, Lee Sang-yoon ve Shin Sung-rok'un oynadığı film, 20 Ekim - 18 Kasım 2014 tarihleri ​​arasında Pazartesi ve Salı günleri 12 bölüm için 23:00 zaman diliminde TVN'de yayınlandı.
liar game

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:8
The 100%Era :Gençlerimiz, dünyanın artık insan eline ihtiyaç duymadığı daha rekabetçi bir dünyada yaşıyor. İnsanlar için zirveye çıkma rekabeti yoğunlaşıyor. Okulların ortadan kalktığı ve temassız kaldığı bir çağda çocukları gizlice sevmenin yolları. Hee Jae ve Shi Dae aynı üst düzey eğitim akademisine katılır.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:6
Blue birthday:
10 yıl önce doğum günlerinde hayatını kaybeden ilk aşkının bıraktığı gizemli fotoğraflarla ana karakterin geçmişi yeniden ziyaret edeceği fantastik bir aşk dizisi.

Red Velvet'ten Yeri – Oh Ha Rin
İlk aşkını 10 yıl önce kaybeden Oh Ha Rin erkek arkadaşı Seo Jun'a doğum gününde itiraf etmeye karar vermişti ama sonunda kendi hayatını kendi şokuna ve dehşetine götürdü. Halen terk edilmiş bir evcil hayvan barınağında çalışıyor ancak olayın 10. yıldönümünde ilk aşkının geride bıraktığı bazı fotoğrafları ele geçiriyor.

liver or die

KORESÖZLÜK
Poong-Sang ( Yu Jun-Sang ) 4 küçük kardeşine baktı ve ebeveynleri onları desteklemediği için onları maddi olarak destekledi. Küçük kardeşleri, ilk küçük erkek kardeşi Jin-Sang ( Oh Ji-Ho ), ilk küçük kız kardeşi Jung-Sang ( Jeon Hye-Bin ), ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang ( Lee Si-Young ) ve en küçük kardeşi We-Sang ( Cha Seo Won ).

Poong-Sang artık orta yaşlıdır, ancak hayatını asla kendisi için yaşamamıştır. Hala küçük kardeşlerinin işleriyle meşgul. Poong-Sang'ın ilk küçük kardeşi Jin-Sang, hayatını değiştirmek için bir fırsat beklerken sorun çıkarır. Poong-Sang'ın ilk kız kardeşi Jung-Sang bir doktordur. Akıllı, mantıklı ve soğukkanlı. Poong-Sang'ın ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang, ablası Jung-Sang nedeniyle bir aşağılık kompleksine sahiptir. O da ağabeyi Jin-Sang gibi bir baş belası. En küçük kardeş We-Sang, profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmayı hayal ediyor, ancak bu hayalini gerçekleştiremedi.

ınspiring generation

KORESÖZLÜK
Çin'in Şangay şehrinde 1930'lu yıllarda geçmektedir. Bir grup Koreli gencin arkadaşlıklarını, sevgilerini ve vatanseverliklerini, çirkin ve beceriksiz olmasına rağmen ülkesini ve ailesini koşulsuz seven, Şangay sokaklarının en iyi savaşçısını anlatmaktadır.
ınspiring generation

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

ıı ji-mae the phantom thief

KORESÖZLÜK
Ryung bir suçludur ancak onu diğerlerinden ayıran önemli bir fark vardır.O, gündüzleri pazaryerlerinde gangster olarak birçok yasadışı eylem yapsa da gece olunca soylu ve güç sahibi kişileri soyararak fakirlere yardım etmektedir.Ryung, yaptığı soygunlardan sonra olay yerine bir erik çiçeği bırakmaktadır.Bu onun bir nevi imzasıdır.Bong ise yakın dövüş konusunda ustadır ve o Ryung'u sevmektedir.Ancak Ryung'a aşık olan bir tek o değildir.Zengin bir aileden gelen Eun-Chan da ona gönlünü kaptırır.Dizide bu karakterlerin yaşadığı olayları izliyoruz.
ıı ji-mae the phantom thief

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol