neden k-drama

klip queen
NEDEN K-DRAMA?
Merhaba bu size açıklamak için burdayım.Genel izleyiciler hep 25 yaşının altında oluyor.Daha çok gençlerin izlediğini bu tür insanlara her türlü mesajı yaymakta.Öyle K-dramalar izledim ki gerçekten şuan yaşadığım hale şükretmeliyiz dedim.Öyle güzel dramalar vardı ki ne kadar güzel dostluklar bunlar keşke gerçek olsa dediğim oldu.Kısaca anlatmak istediğim dizilerden böyle şeyler öğrenilmez demeyin.Sadece bir kere deneyin.
Teşekkürler.

liver or die

KORESÖZLÜK
Poong-Sang ( Yu Jun-Sang ) 4 küçük kardeşine baktı ve ebeveynleri onları desteklemediği için onları maddi olarak destekledi. Küçük kardeşleri, ilk küçük erkek kardeşi Jin-Sang ( Oh Ji-Ho ), ilk küçük kız kardeşi Jung-Sang ( Jeon Hye-Bin ), ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang ( Lee Si-Young ) ve en küçük kardeşi We-Sang ( Cha Seo Won ).

Poong-Sang artık orta yaşlıdır, ancak hayatını asla kendisi için yaşamamıştır. Hala küçük kardeşlerinin işleriyle meşgul. Poong-Sang'ın ilk küçük kardeşi Jin-Sang, hayatını değiştirmek için bir fırsat beklerken sorun çıkarır. Poong-Sang'ın ilk kız kardeşi Jung-Sang bir doktordur. Akıllı, mantıklı ve soğukkanlı. Poong-Sang'ın ikinci küçük kız kardeşi Hwa-Sang, ablası Jung-Sang nedeniyle bir aşağılık kompleksine sahiptir. O da ağabeyi Jin-Sang gibi bir baş belası. En küçük kardeş We-Sang, profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmayı hayal ediyor, ancak bu hayalini gerçekleştiremedi.

seo ın-guk

yezda
10 yaşında Kim Jung-Min'i dinledikten sonra şarkıcı olma hayali kurmuştur. 2009 yılında Mnet'in müzik programı "Superstar" K'de birinci olmuştur. Şarkıcı Park Bo-Ram ile yaklaşık bir buçuk yıldır sevgili olduğu 6 Aralık 2017 tarihinde ayrılmışlardır

miss granny

KORESÖZLÜK
En çok izlenen Güney Kore filmleri sıralamasında önemli bir yere sahip olan Miss Granny, vizyona girdiği 2014 senesinde açılış gününde 850,000 kişiyi sinema salonlarına doldurmayı başarmış ve Güney Kore'de vizyonda olduğu süre boyunca, Hollywood yapımı animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen)'dan sonra ikinci en çok izlenen film olmuştur. Miss Granny dünya çapında 59.6 milyon dolar hasılat elde etmiştir ve gelmiş geçmiş en çok izlenen Kore filmlerinden biri olmuştur.

Listemizin diğer bir gençliğe özlemi konu alan filmi olan Miss Granny'nin konusuysa şöyle: 74 yaşındaki Oh Mal-soon, oğlu ve ailesiyle yaşamaktadır. Bir takım olaylardan ötürü, oğlu onu huzurevine göndermeye karar verir. Oh Mal-soon, mutsuzca sokaklarda gezinirken bir fotoğraf stüdyosu gözüne ilişir. Ölümünün yakın olduğuna inanan Oh Mal-soon, bunun son fotoğrafı olacağını düşünerek stüdyodan içeri girip portresini çektirir. Stüdyodan çıktığında ise gözlerine inanamaz çünkü bir anda 20 yaşındaki haline döndüğünü fark eder. Bu durumun keyfini çıkarmak isteyen Oh Mal-soon'un bu mucizeyi nasıl kullandığını anlatan duygusal ve komik Kore filmi, izleyicilerden de tam not almış gibi duruyor.

bossam steal the fate

KORESÖZLÜK
Ba-Woo ( Jung Il-Woo ) dejenere bir adamdır. Kumar oynar, çalar, kavga eder ve para için bossam (bir dulun kaçırıldığı geleneksel yeniden evlenme prosedürü) yapacaktır. Gerçek kimliğini gizler. Bir bossam yaparken yanlışlıkla Prenses Soo-Kyung'u ( Kwon Yuri ) kaçırır . Prens Gwanghae'nin kızı ve düşmanı Lee Yi-Cheom'un gelinidir. Gizli bir siyasi anlaşma için sevdiği bir adamın ağabeyi ile evlendi, ancak düğün gününde kocası öldü. Daha sonra dul oldu.

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol