robot sori

KORESÖZLÜK
Hae-Gwan'ın ( Lee Sung-Min ) kızı Yoo-Joo ( Chae Soo-Bin)) kayıp. Çevresindeki insanlar ona kızının Daegu'daki bir metro istasyonunda çıkan yangında öldüğünü söyler, ancak Hae-Gwan onun öldüğüne inanmayı reddeder. Yoo-Joo'yu bulmak için her yere gider. Bir gün, arayanın Yoo-Joo'yu bir adada gördüğüne dair bir telefon alır. Hae-Gwan o adaya gider ama onu orada bulamaz. Geceleri, Hae-Gwan deniz kenarındaki kayaların üzerinde oturur. Okyanusa düşen bir ışık görür ve sonra büyük dalgalar tarafından süpürülür. Hae-Gwan kendini sahilde bulur. Olağandışı bir şey görür ve önce bunun bir mayın olduğuna inanır. Aslında bir telefonda yapılan her konuşmayı kaydeden bir AI uydu robotu olduğu ortaya çıktı. Hae-Gwan, robotun yardımıyla kızını bulabileceğini düşünür. Robota Sori ("Ses") adını verir.
robot sori

the jinx's lover

yukiko
Şanssız kaderiyle uzlaşan bir adam ve lanetini kırmak için gerçek dünyaya atlayan bir tanrıça etrafında dönüyor. Gong Soo Kwang, zanaat bira dükkanı işleten bir bira ustası. Kalbinde tutku dolu, ama her zaman sakin ve tok kalmayı başarıyor. Ayrıca ciddi bir tavırla donanmış, gittiği her yerde kadınlar arasında popüler olan çekici bir adamdır . Lee Seul Bi, Gong Soo Kwang ile tanışan ve kendi kaderiyle savaşan servet tanrıçasıdır. (Kaynak: Naver) ~~ Yazar Han Ji Hye (한지혜) ve illüstratör Gu Seul (구슬) tarafından yazılan "The Jinx's Lover" (징크스의 연인) adlı webtoon'dan uyarlanmıştır.

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol