just between lovers

KORESÖZLÜK
Lee Gang-Doo ( Lee Joon-Ho ) bir futbolcu olmayı hayal etti, ancak bir kaza bu hayallerini sona erdirdi. Babası kazada öldü ve bacağını kırdı. Lee Gang-Doo rehabilitasyonda 3 yıl geçirdi. Şimdi hiçbir şeyi yok ve sadece günlerini boşa harcıyor. Lee Gang-Doo daha sonra Ha Moon-Soo ( Won Jin-A ) ile tanışır .

Ha Moon-Soo mimari modeller yapıyor. Ha Moon-Soo da küçük kardeşini öldüren aynı kazayı atlattı. Hayatta kaldığı için suçluluk duymuştur. Duygularını bastırırken hayatını ciddiyetle yaşadı. Lee Gang-Doo ile tanıştıktan sonra Ha Moon-Soo, gizli duygularını ifade etmeye başlar.
just between lovers

the heirs

simalunnie
The Heirs, benim en sevdiğim dizidir. Diziyi beş veya altı kez izledim. Mükemmel ötesi bir dizi. Özellikte okul konulu dizi seviyorsanız izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunu da vurgulamak isterim ki Lee Min-Ho, Park Shin-Hye ve Kim Woo-Bin'nin oyunculuğu kelimenin tam anlamı ile mükemmel! Konusu ise Amerika da karşılaşan Kim Tan (Lee Min-Ho) ve Cha Eun-Sang (Park Shin-Hye) farklı sosyal sınıftalar ve bir olay yüzünden Kore'de sadece zenginlerin gittiği bir okula gider Cha Eun-Sang. Bunun üzerine olaylar gelişir. Krystal Jung benim en sevdiğim tiplemelerden birisidir.

to all the guys who loved me

KORESÖZLÜK
İki adam, webtoon yazarı olmak isteyen bir kadının kalbini kazanmak için yarışır. Ama kadın, evliliğe tövbe etmiş ve tek hayat arkadaşının kendisi olduğunu ilan etmiştir.
Başroldekiler:Hwang Jung-eum,Yoon Hyun-min,Seo Ji-hoon
Yaratıcılar:Choi Yoon-seok,Lee Ho,Lee Eun-young
to all the guys who loved me

train to busan

KORESÖZLÜK
Sok-woo, yoğun iş temposundan dolayı sürekli kızını ihmal etmektedir. Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, onu eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.
train to busan

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

faith

KORESÖZLÜK
Goryeo Dönemi'nde (918-1392) gelişen sağlık görevlisi Kangchan'ın öyküsünü anlatmaktadır. Kangchan örnek tıbbi çalışmalarından dolayı sonunda onurlu bir hekim olmuştur. Dizi, ilk hekimlik aşamasından Kang-chan'ın "" konumuna ulaşmasına kadar Kang-chan'ın yaşamını kapsamaktadır. Özel Kwangsewon sağlık kurumunda çalışırken Kang-chan insanlara umut ve yeni bir hayat vermektedir.
faith

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ J-HOPE•
Gerçek ismi: Jung Ho Seok (정호석)
Gruptaki görevleri: Rapçi, dansçı, vokal
Doğum tarihi: 18 Şubat 1994
Burcu: Kova
Boyu: 1.77 cm
Kilosu: 65 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Gwangju
Kardeşleri: Bir ablası var.
Hobileri: Müzik dinlemek ve mağazaların vitrinlerine bakarak alışveriş merkezlerini gezmek.
Eğitimi: Gwangju Global Lisesi ve Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 7
Favori rengi: Yeşil
En sevdiği mevsim: İlkbahar
En sevdiği yemek: Çin lahanasından yapılan geleneksel bir Kore yemeği olan “Kimchi”yi çok seviyor.
k-pop

my strange hero

bangtanarmyaze
Başrol erkek Kang Bok Soo derslerinde oldukça başarısız, ama insanlığında oldukça karakteri yerinde, saf, temiz kalpli ve yardımsever bir gençtir. Bok Soo'nun aksine tüm derslerinde çok iyi olan sınıf başkanı Son So Jeong"a aşık olur. Ona karşı hep nazik olur ve zaman geçtikce Son So Jeong da ona aşık olur. Her şey sınıflarına yeni transfer olan öğrenci Oh Se Hoo'nun gelmesiyle başlar. Se Hoo intihara kalkışırken aslında onu kurtarmaya çalışan Bok Soo'nun onu çatıdan atmaya çalıştığını söyler. Böylece Bok Soo haksızlığa uğrar ve So Jeong bile ona inanamaz. Böylelikle okuldan atılır. Olaydan 10 yıl geçdikden sonra Se Jeong artık okuduğu lisede sözleşmeli bir öğretmen olur ve her öğretmen gibi kadrolu öğretmen olmak ister. Ve malum olur ki, lisenin başkanı eskiden Bok Soo"ya haksızlık yapan Oh Se Hoo"dur. Ve bazı nedenlerden Kang Bok Soo okula tekrardan eğitim için davet edilir. İlk önce gitmemesi gerektiğini düşünse de, daha sonra bunu intikam almak için fırsat bilip daveti kabul ediyor ve 9 yıl sonra okuduğu liseye geri döner. Tabi Bok Soonun gelişiyle her şey başdan başlar ve olaylar işte o zaman olay olmaya başlar. E bu sırada da ikili yeniden çıkmaya başlar.

my strange hero

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol