the partner

KORESÖZLÜK
"Ortak", sanıkları ve çevrelerindekileri savunmak için mücadele eden iki hukuk firmasını merkez alıyor. Dul bekar bir anne ve avukat olan Eun-ho Kang ( Kim Hyun-Joo ), karizmatik ve acımasız avukat Tae-jo Lee ( Lee Dong-Wook ) ile uğraşır .

İlk iki bölümde avukatlar, üvey kız kardeşini öldürmekle suçlanan bir üvey kardeşi ve zengin bir kayınvalide ile boşanmış gelini arasındaki davayı içeren davalar üzerinde çalışıyorlar.

Birbirini izleyen her bölüm, bunun gibi kışkırtıcı davaları ele alırken, aynı zamanda avukatların cazibesini ve günlük hayatlarını da gün ışığına çıkaracak.

missing the other side

KORESÖZLÜK
Bir köyde kayıp, ölmüş insanların ruhları bulunur. Kayıp cesetleri bulmak ve ortadan kaybolmalarının ardındaki gerçeği keşfetmek için bir arayış başlar. Kim Wook düzgün bir konuşmacı ve yakışıklı bir adam. Geçimini sağlamak için sahtekarlık yapar. Bir gün kayıp ölülerin toplandığı Duon Köyü'ne varır. Yakında sayısız gizemle karşı karşıya kalır. Jang Pan Seok gizemli bir figür. Gizlice kayıp insanları arar.O, Duon Köyü ile dış dünya arasındaki bağlantıdır. Kim Wook ile dolandırıcılık ortağı olur ve davaları çözer. Lee Jong Ah, Kim Wook'un destekçisidir. Sosyal adaleti sağlamak için dışarı çıkmış beyaz şapkalı bir hacker. Günlük işi olarak bir toplum merkezinde düşük rütbeli bir kamu görevlisi olarak çalışıyor. Shin Joon Ho seçkin bir dedektiftir. Düğününden bir ay önce nişanlısı Choi Yeo Na ortadan kaybolur. Onu bulmak için kayıp kişiler ekibine başvurur

red velvet

KORESÖZLÜK
Aslen 2014'te dört kişi olarak çıkış yapan ve daha sonra Yeri 2015'te katıldığında beşli olan grup, o zamandan beri mutluluk yayıyorlar.

Canlı, cesur ve pop esintili “Kırmızı” yönlerinin yanı sıra klas, ateşli ve gizemli R&B “Velvet” yönlerini sergileyen ikili bir konseptle, onlar kadar benzersiz ve çeşitli bir grup bulmak zor!
red velvet

kore dizileri

btsdaily
The King Eternal Monarch (2020)
kore dizileri
IMDb: 8.5

Tür: Dram, romantik, fantastik

Dizi, iki farklı paralel dünyada geçmektedir. İnsanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti'nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

mr. sunshine

aslimser
Diziyi izlerken şöyle düşündüm, Kore ile tarihimiz ne kadar benziyor. Erdemli ordu,Kuvayı milliye yi getirdi aklıma. Ve düşündüm gerçekten vatan uğruna canını ortaya koyanlar sayesinde geldik bugünlere,binlerce şükran,minnet ve rahmetle anıyorum tüm bağımsızlık için mücadele eden şehitlerimizi.. bizim kahramanlik filmlerine ihtiyacımız yok,bizim dahiyane zekasıyla önderimiz kahramanımız Atatürk umuz ve ona inanıp bu yolda mücadele eden kahramanlarımız var..
Kesinlikle izlenesi bir dizi.. mutlaka izleyin

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol