flower boy next door

KORESÖZLÜK
Dizi, evinden nadiren ve karşı komşusunu gözetleyen genç bir kadının etrafında dönmektedir. Ko Dok-Mi (Park Shin-Hye), karşı binada oturan Han Tae-Joon'u (Kim Jung-San) gözetlemeyi bir rutin haline getirmiştir. Bir gün, her zaman ki gibi Tae-Joon'un evini gözetlerken onun dairesinde bir başka adamın (Yoon Si-Yoon) olduğunu fark eder. Dahası, adam gözetlendiğinin farkına varır ve Dok-Mi'nin kapısına dayanır.
flower boy next door

dizi

btsdaily
Hotel Del Luna, IMDb puanı: 8.3
dizi
Dizide seçkin bir otel işletmecisinin ölü ruhlar için bir oteli yönetmeye davet edildiğinde, işletmenin eski sahibini ve onun tuhaf dünyasını tanımaya başlaması anlatılır. Eğer fantastik Kore dizileri seviyorsanız bu diziyi seyredebilirsiniz :) ♡

bad couple

KORESÖZLÜK
Dang-Ja ( Shin Eun-Kyung ) parlak, yüksek moda dergisinin başarılı bir editörüdür. Şık ve romantik bir romandan fırlamış güzel bir kadın kahraman gibi görünüyor. Ancak, göründüğünden daha fazlası var. İşini sürdürmek ve itibarını korumak için her gün çılgınca bir hızla çalışıyor. İnsanlar ona yaşlı bir hizmetçi diyor ama aklındaki son şey evlenmek. Evlilik sadece kariyerine müdahale ederdi. O, akıllı ve anlayışlı bir kadının özüdür. Yoğun programıyla evlilik karşılayamayacağı bir lükstür. Ayrıca hiçbir arkadaşı evliliklerinde mutlu değildir. Bir gün, Dang-Ja, arkadaşı Han Young'ın ( Choi Jung-Yoon ) kocası Kim Yoon-suk'a ( Park Sang-Min ) tanık olduğunda.) karısını aldatınca öfkelenir. Evlilik? Unut gitsin! Dang-Ja, bekar bir kadın olarak hayatının her anından zevk alır. Ama bazen hayatının geri kalanında yalnız kalacağı konusunda şüpheleri var. Anneleri ya da arkadaşı Dol-Soon'un kızıyla birlikte çocukları gördüğünde, yüreğinde bir boşluk hissetmesine engel olamaz. Bu sırada Dang-Ja, liseden en sevdiği öğretmeninin vefat ettiğine dair üzücü haberi duyar. Öğretmeni hayatı boyunca bekar olduğu için cenazesini kaldıracak bir ailesi yoktu. Dang-Ja bu deneyimle sarsılır ve kendi geleceği için korkmaya başlar. Öğretmeni gibi yalnız bir ölümle ölmek istemiyor. Bu yüzden birdenbire sorunlarının cevabının bebek sahibi olmak olduğuna karar verir. Ama evli bile değilken nasıl birine sahip olabilir? Batı'da bekar, çalışan bir anne olmak oldukça yaygındır. ancak Kore gibi muhafazakar ve katı bir toplumda, sosyal olarak kabul edilemez. Çocuk sahibi olmaya kararlı, bir sperm bankasına gidiyor. Ancak bekar olduğu için reddedilir. Ama bu onun istediğini elde etmesine engel olmayacak. Mükemmel genlere sahip bir bebeğe sahip olmak için akıllı, uzun boylu, atletik ve yakışıklı bir adam bulmak için yola koyulur.

the devil judge

KORESÖZLÜK
Bir kaos döneminde, bir yargıç mahkemeyi bir realite şovuna dönüştürür ve kötü insanları acımasızca cezalandırır.

Kang Yo-Han ( Ji Sung ) bir yargıçtır. Aristokrat bir görünüme ve zarif bir tada sahiptir. Yolsuz ve açgözlü adamları güçle cezalandırır. Kang Yo-Han bir sır.

Jung Sun-A ( Kim Min-Jung ), Sosyal Sorumluluk Vakfı'nın yönetici direktörüdür. O akıllı ve güzel. Aynı zamanda Kang Yo-Han'ın düşmanıdır. Jung Sun-A, siyaset ve ekonomi gibi çeşitli sosyal çevrelerden önemli kişilerle ilgilenmektedir. İlişkilerini kullanarak ülkeyi kontrol etme gücüne sahiptir.

Kim Ga-On ( Jin Young ) çaylak bir yargıçtır. Çocukluğunda anne ve babasını kaybettiğinden beri zor zamanlar geçirmiş, ancak büyük çabalar harcadıktan sonra hakim olabilmiştir.

Yoon Soo-Hyun ( Park Gyu-Young ) bir dedektiftir. Kim Ga-On'un uzun zamandır arkadaşıdır ve Kang Yo-Han'ın sırrının peşine düşer.
the devil judge
1

artificial city

KORESÖZLÜK
Yoon Jae-Hee ( Soo-Ae ), Sungjin Grubunu yöneten chaebol ailesinin ikinci gelinidir. Sanat galerisi Space Jin'de çalışıyor. Geçmişte, yıllardır birlikte olduğu bir erkek arkadaşı vardı, ama onu Jung Joon-Hyeok ( Kim Kang-Woo ) ile evlenmek için terk etti . Jung Joon-Hyeok, chaebol ailesinden evlilik dışı dünyaya geldi.

Yoon Jae-Hee, kocasını Güney Kore başkanı yapmak istiyor. Bunun için bir sonraki başsavcı ile işbirliği yapar ve kayınvalidelerine karşı bir savaş başlatır.

lee min-ho

btsdaily
Lee Min-ho, Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. İlk oyunculuk kariyerine 2002 yılında Romance diziyle başladı. 2009'da ilk kez Boys Over Flowers'da Gu Jun-pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da popüler oldu. 45. Baeksang Arts Awards'da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü aldı. Vikipedi
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987 (34 yıl yaşında), Heukseok-dong, Seul, Güney Kore
Boy: 1,87 m
Kardeşleri: Lee Yun-jeong
Aldığı ödüller: En İyi Çift Dalında SBS Drama Ödülü, Popüler Erkek Yıldız Dalında Mavi Ejderha Film Ödülü, Diğer
Plak şirketleri: Euphoria Seoul, STARHAUS Ent., UNIVERSAL MUSIC

lee min-ho

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol