to all the guys who loved me

KORESÖZLÜK
İki adam, webtoon yazarı olmak isteyen bir kadının kalbini kazanmak için yarışır. Ama kadın, evliliğe tövbe etmiş ve tek hayat arkadaşının kendisi olduğunu ilan etmiştir.
Başroldekiler:Hwang Jung-eum,Yoon Hyun-min,Seo Ji-hoon
Yaratıcılar:Choi Yoon-seok,Lee Ho,Lee Eun-young
to all the guys who loved me

grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

local hero

KORESÖZLÜK
Baek Shi-Yoon ( Park Si-Hoo ) eski bir gizli ajandır. İyi eğitilmiş bir insan silahıdır. Geçmişini gizleyerek "Mahalle" barını satın alır ve sahibi gibi işletir. Barında mahalle müdavimleriyle yakınlaşır ve acılarına sempati duyar. Baek Shi-Yoon, geçici bir çalışan olarak çalışan genç bir adamla tanışır. Genç polis memuru olmak istiyor. Baek Shi-Yoon, genç adamı gizli ajan olarak eğitir ve kötülüğe karşı birlikte savaşırlar.
local hero

k-pop

btsdaily
T-ara
k-pop
Core Contents Media MBK tarafından 2009'da kurulan k-pop kız grubu “T-ara”, ilk çıkışını “Good Person” şarkısıyla yaptı. Şarkı, daha sonra “Cinderella Man” dizisinde kullanıldı. Grup, 2011'de yayımladıkları “”Roly-Poly” şarkısıyla ülke çapında asıl ününü kazandı. Zaman zaman bazı çekişmeler sebebiyle popülerliği düşse de grup Çin'deki en popüler kız gruplarından biri olarak görülüyor. Gruba 2013'te “T-ara N4” ve “QBS” adlı iki adet alt grup kuruldu.

T-ara grup üyeleri:
– Park Ji-yeon (vokal)
– Ryu Hwayoung (vokal)(ayrıldı)
– Ham Eun-jung (vokal)
– Park So-yeon (lider vokal) (ayrıldı)
– Hyomin (vokal)
– Jeon Boram (vokal) (ayrıldı)
– Lee Qri (vokal)
– Lee Areum (vokal) (ayrıldı)
– Yang Jiwon (vokal)
– Hana (vokal) (ayrıldı)

topik sınavı

koreanturk
Aramızda giren arkadaşlar varsa umarım hepsi çok iyi geçmiştir. Kore dilini öğrenmek İngilizce, Alamanca kadar artık rağbet görüyor. Asyaya yoğunlaştıkça asya dilleri önemi de artıyor. her sene giren sayısıda artıyor.

the hypnosis

KORESÖZLÜK
Sınırda kişilik bozukluğu çeken Jin-Su ( Kim Hye-Soo ), kocasının ( Yoon Chan ) ilişkisini öğrendikten sonra intihara teşebbüs eden başarısız bir romancıdır . Yakında ayrılacağı bir kuruma kendini adamıştır. Jin-Su, bir yıl sonra tesadüfen Seok-Won ( Kim Tae-Woo ) ile tekrar karşılaşır. Doktorun onu hipnoz kullanarak onunla seks yapması için manipüle ettiği bir ilişkiye başlarlar. Sonuç olarak, onu kontrol etmek ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki yanılsaması yaratmak için hipnozu kullanır. Doktorun kendi özel kargaşası var, hala karısının intiharıyla başa çıkmak için mücadele ediyor.

film

btsdaily
Sunny / Sseo-ni (2011)
film
Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

the slave hunters (chuno)

KORESÖZLÜK
Joseon Hanedanlığı döneminde geçen "Chuno", köle avcıları ("Chuno Ggun" olarak bilinir) ve köleler ("Nobi" olarak bilinir) dünyası etrafında döner. Köleler bazen kölelik sisteminin içine doğmuş, bazen de bir suçun cezası olarak köle olmuşlardır. "Chuno" dizisinde bir köle avcısı ( Jang Hyuk ) böyle bir kaçak kölenin ( Oh Ji-Ho ) izini sürmeye çalışır . Kaçak köle, işlemediği bir suçla haksız yere suçlandıktan sonra nobi oldu. Köle avcısı kaçak kölenin izini sürerken, sevdiği kadını da arar ( Lee Da-Hae ).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol