bts

yezda
BTS
7 üyeden oluşan Güney Koreli grup. Bir çatı katı altında şarkılar yazmaya başlayarak dünyada rekorlar kıran bir grup haline geldi. İnsanların kendilerini sevmesi amacıyla şarkılar yazan,söyleyen bir grup fanlarına ARMY adını vermişlerdir.Hadi birlikte BTS üyelerini tanıyalım.

Kim Namjoon: Rm grubun lideri ve rapçilerden biri, 12 Eylül 1994 (26 yaşında) Güney Kore doğumlu, Başak burcu, 1.80cm boyunda ve 74 kilo

Kim Seok Jin: Jin grubun vokalisti, 4 Aralık 1992 (27 yaşında) Güney Kore doğumlu,Yay burcu,1.79cm boyunda ve 63 kilo

Min-Yoon-Gi: Suga grubun bir diğer rapçisi,9 Mart 1993 (26 yaşında) Güney Kore doğumlu,Balık burcu,1.73cm boyunda ve 59 kilo

Jung Ho Seok: J-Hope grubun ana dansçısı ve alt vokallik,alt rapçilik yapıyor. 18 Şubat 1994 (25 yaşında) Güney Kore doğumlu,Kova burcu, 1.77cm boyunda ve 65 kilo

Park Ji Min: Jimin BTS'e katılan son üye,grubun ana dansçısı ve baş vokalisttir. 13 Ekim 1995 (24 yaşında) Güney Kore doğumlu,Terazi burcu,1.73cm boyunda ve 60 kilo

Kim Tae Hyung: V grubun baş dansçısı ve aynı zamanda yardımcı vokal, 30 Aralık 1995 (24 yaşında) Güney Kore doğumlu,Oğlak burcu,1.79cm boyunda ve 63 kilo

Jeon Jung Kook: Jungook grubun baş dansçısı,ana vokalisti ve alt rapçisi, 1 Eylül 1997 (22 yaşında) Güney Kore doğumlu,Başak burcu,1.78cm boyunda ve 66 kilo

her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

hometown

KORESÖZLÜK
1999 yılında geçen Choi Hyung-In ( Yoo Jae-Myung ) bir dedektif olarak çalışmaktadır. 10 yıl önce karısı bir terör saldırısında öldü. Karısının ölümünü hala atlatamadı ve ölümünden dolayı suçluluk duyuyor. Bir gün, küçük bir kasabada meydana gelen bir cinayet davasını araştırır. Cinayet davasının bir şekilde karısını öldüren teröristlerle ilgili olduğundan şüphelenmeye başlar.

Yaklaşık 10 yıl önce, Jo Jung-Hyun'un ( Han Ye-Ri ) ağabeyi bir terör saldırısına katıldı. Ondan sonra hayatı karardı. Daha sonra bir teröristin ailesinin bir üyesi olarak etiketlendi. Yine de Jo Jung-Hyun, ağabeyinin kızı olan yeğeni sayesinde hayatını yeniden kurmayı başardı. Yeğeni aniden kaybolur ve Jo Jung-Hyun onu bulmak için mücadele eder.

Jo Kyung-Ho ( Um Tae-Goo ) ömür boyu hapse mahkum edilmiş gizemli bir mahkumdur. 1989'da Japonya'da okuduktan sonra Güney Kore'ye döndü ve memleketindeki bir tren istasyonunda sarin gazı saldı. Daha sonra teslim oldu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


hometown

twice

KORESÖZLÜK
Survival realite şovu SIXTEEN aracılığıyla şekillenen TWICE'ın 9 üyesi, 2015'te çıkış yaptıkları andan itibaren dünyayı fırtınalar estirdi.

Birçok yönden olağanüstü olan TWICE, yüksek enerjili performansları, eğlenceli müzik tarzı ve ilgi çekici konseptlerinin yanı sıra hayranlara olan büyük bağları ile kalabalığın arasından sıyrılıyor.
twice

undercover

KORESÖZLÜK
Han Jung-Hyun ( Ji Jin-Hee ) NIS'in (Ulusal İstihbarat Servisi) bir ajanıdır. Polis üniversitesinde okurken NIS tarafından seçildi. Daha sonra çok gizli bir dava üzerinde çalıştı ve Choi Yeon-Soo ( Kim Hyun-Joo ) ile tanıştı . Takma adını kullanarak ona aşık oldu ve sonunda evlendiler. Bu arada Choi Yeon-Soo, adalet ve gerçeği arayan bir sivil haklar avukatı olarak çalışmaktadır. Memur Yolsuzluk Soruşturma Birimi Başkanlığı'na aday gösterildi. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliği kontrol edilemez bir duruma karışır.

dizi

btsdaily
Rich Man
dizi
Sevilen Kore komedi dizisinde Seoul'deki Next IN adında bir şirketin CEO'su olan Lee Yoo-chan (Kim Jun-myeon) hırslı ve zeki bir patrondur fakat insanların yüzlerini hatırlamada güçlük çekmektedir.

Kim Bo-ra (Ha Yeon-soo) ise ailesini başarısıyla gururlandıran fakat iş bulmakta güçlük çeken üniversite öğrencisi genç bir kızdır.

Lee Yo-chan ve Kim Bo-ra'nın yolları kesişir ve komedi dolu romantizm başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol