blackpink

lesyeuxdeazr
Blackpink, 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur, grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé. Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Selena Gomez, Lady Gaga ve Cardi B ile düet yapan ilk kpop grubudur.

yoga class

KORESÖZLÜK
Hyo-Jung ( Eugene ) , görünüşünden dolayı işini aldığında, kendine güvenen ve hevesli bir kadın olan Hyo-Jung ( Eugene ), radikal bir şekilde değişen arkadaşının gitmesini söylediği eski bir aktris tarafından işletilen gizemli bir yoga enstitüsünü ziyaret eder. 7 günlük yoğun eğitim kursunda, genç bir yoga ustası olan Nani ( Cha Su-Yeon ), Hyo-jung'a ve diğer dört kıza, kursu en başarılı şekilde uygulayan yalnızca bir kişinin nihai ve ölümsüz güzelliğin sırrını alabileceğini açıklar.

triple

KORESÖZLÜK
"Triple", buz patencileri ve reklam yöneticilerinin dünyasında dönüyor.

Lee Ha-Ru ( Min Hyo-Rin ) bir patencidir. 6 yaşındayken, Ha-Ru'nun annesi yeniden evlendi ve Ha-Ru, Shin-Hwal adında yeni bir üvey kardeşi oldu. 13 yaşında, Ha-Ru annesini ve üvey babasını ölümcül bir trafik kazasında kaybetti. O zamandan beri, Ha-Ru ve Shin-Hwal, Ha-Ru'nun büyükbabasıyla birlikte yaşamak için kırsal bölgeye taşınmasıyla ayrıldı.

Yetişkin bir Ha-Ru, buz pateni kariyerine devam etmek için Seul'e geri döner. Ha-Ru, iki oda arkadaşı daha olan üvey kardeşi Shin-Hwal ile birlikte taşınır. Jo Hae-Yun ( Lee Sun-Kyun ) ve Jang Hyeon-Tae ( Yoon Kye-Sang ) onun oda arkadaşlarıdır ve hepsi aynı reklam şirketinde birlikte çalışmaktadır. Ha-Ru daha sonra üvey kardeşi Shin-Hwal'a aşık olmaya başlar...

one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

the negotiation

KORESÖZLÜK
Ha Chae-Yoon ( Son Ye-Jin ), Seul Metropolitan Polis Teşkilatı için bir kriz müzakerecisidir. Sakin ve soğukkanlı bir tavırla kendini taşır. Min Tae-Gu ( Hyun-Bin ) uluslararası bir suç örgütü için silah kaçakçısıdır. Korkunç bir rehine durumu sahneliyor ve Ha Chae-Yoon'un rehineleri kurtarmak için sadece 12 saati var.

at a distance spring is green

KORESÖZLÜK
Yeo Joon ( Park Ji-Hoon ), Kim So-Bin ( Kang Min-Ah ) ve Nam Soo-Hyun ( Bae In-Hyuk ) dahil olmak üzere genç üniversite öğrencilerinin hikayesi .

Yeo Joon üniversite birinci sınıf öğrencisidir. Sevimli bir görünüme ve parlak bir kişiliğe sahiptir. İnsanlara sadece iyi bir imaj göstermeye çalışır. Zengin ebeveynleri var, ancak ebeveynlerinden yeterince sevgi görmedi.

Kim So-Bin 3. sınıf bir üniversite öğrencisidir. O samimi ve dürüst. Anne ve babası boşandıktan sonra babasıyla yaşamaya başlamıştır.

Nam Soo-Hyun zeki, mükemmeliyetçi bir üniversite öğrencisidir. İyi görünümlü bir görünüme sahip ve mükemmel akademik notlar alıyor. Ama maddi olarak zor durumda. Kendisinin yanı sıra ailesinin annesi ve küçük kardeşinin geçimini sağlamak için çeşitli yarı zamanlı işler yapmaktadır. durumu nedeniyle insanlara karşı alaycıdır.
at a distance spring is green

secret garden

KORESÖZLÜK
Varlıklı bir adam ve dublörlük yapan yoksul bir kız birbirine âşık olur. Ancak ruhları açıklanamaz biçimde yer değiştirince işler karışır ve karanlık sırlar açığa çıkar.
Başroldekiler:Hyun Bin,Ha Ji-won,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Shin Woo-chul,Kim Eun-sook
secret garden

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol