dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
To The Beautiful You (IMDb Puanı: 7.3)
2012 yapımı 16 bölümlük bu okul konulu Kore dizisinde Sulli Choi, Kwang-Hee Hwang ve Ji-won Kim başrolleri paylaşan isimler. Dizi Amerika'da yaşayan Koreli kız Goo Joo Hee'nin bir gün televizyonda atletizm yarışması izlerken gördüğü Kang Tae Joon'a aşık olmasını ve onu idolü olarak alışını anlatıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

ındiscreetly fondly

KORESÖZLÜK
Shin Joon-Young ( Kim Woo-Bin ) ve No Eul ( Bae Suzy ) çocukken ayrıldılar ve kalpleri kırıldı.

Yetişkinler olarak tekrar buluşurlar. Shin Joon-Young artık en iyi aktör ve şarkıcı. Zeki ve çekicidir. No Eul, belgesellerin PD'sidir. Paraya adaletten daha çok değer verir ve kendisinden daha güçlü olanları öper.

kim min-jae

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Kim Min Jae
Hangul: 김민재
Doğum: 1 Kasım 1996
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: resmiKimMinJae
Instagram: real.be

Filmler
Swing Kids (2018) - Ro Ki-Jin'in sesi
Feng Shui | Myungdang (2018) - Veliaht Prens Hyomyeong
Aşk+Sling | Reseulreo (2018) - Sung-Woong

Drama dizisi
Dali ve Ukala Prens | Dalriwa Gamjatang (KBS2 / 2021) - Jin Moo-Hak
Brahms'ı sever misin? | Beuramseureul Joahaseyo (SBS / 2020) - Park Joon-Young
Romantik 2 | Nangmandakteo Kimsaboo 2 (SBS / 2020) - Park Eun-Tak
Çiçek Ekibi: Joseon Evlilik Ajansı | Kkotpadang: Joseonhondamgongjakso (JTBC / 2019) - Ma Hoon
Bay Sunshine (tvN / 2018) - Do-Mi (yetişkin) (ep.24)
cazip | Widaehan Yoohokja (MBC / 2018) - Lee Se-Joo
Yukarı Çık | Choigoui Hanbang (KBS2 / 2017) - Lee Ji-Hoon
Guardian: Yalnız ve Büyük Tanrı | Dokkaebi (tvN / 2016-2017) - Kral (özel görünüm)
Doktor Romantik | Nangmandakteo Kimsaboo (SBS / 2016-2017) - Park Eun-Tak
Benim Küçük Bebeğim (MBC / 2016) - Yoon Min
İlk Kez | Cheoeumiraseo (OnStyle / 2015) - Seo Ji-An
İkinci 20'ler | Doobunzzae Seumoosal (tvN / 2015) - Kim Min-Soo
Yapımcılar | Peurodyusa (KBS2 / 2015) - kendisi (ep.4,10,12)
Azim, Goo Hae-Ra | Chiljeonpalgi Goohaera (Mnet / 2015) - Sa Gi-Joon

Ödüller
Mükemmel Erkek Oyuncu (" Brahms'ı Seviyor musunuz? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
En İyi Çift Ödülü (" Do You Like Brahms? ") - 2020 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2020
Yeni Yıldız Ödülü (" Dr. Romantik ") - 2016 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2016

k-pop magazin

minny
Heo Yun Jin'in PLEDIS Entertainment'tan HYBE Labels'ın bir parçası olan Source Music'e transfer olduğunu ve Source Music'in yeni kız grubunda çıkış yapacağını bildirdi.
k-pop magazin

on the verge of ınsanity

KORESÖZLÜK
Choi Ban-Seok ( Jung Jae-Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. Aynı zamanda bir mizah anlayışı var ama 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Dang Ja-Young ( Moon So-Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban-Seok, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
on the verge of ınsanity

the sweet blood

KORESÖZLÜK
İnsan bir anne ve bir vampir baba arasında doğan Yeon Seo, sıradan bir insan hayatı yaşamaktan başka bir şey istemeyen 118 yaşında bir yarı vampirdir. Doğal güzelliği ve bir dizi vampir yeteneği ile Yeon Seo istediği her şey olabilirdi, ancak yaşına en yakın görünenlerle uyum sağlamayı seçti. Sonuç olarak, Yeon Seo şimdi kendini hayatın en önemli sorunlarından biriyle karşı karşıya buluyor.en zor zorluklar: liseden mezun olmak. Yeon Seo, vampir dürtülerine karşı savaşarak okula uyum sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapar; çoğunlukla oldukça kolay olan bir görev. Ancak sınıf arkadaşı Song Meo Roo'nun tatlı kanı hem vampirlerin hem de kurt adamların dikkatini çekince işler biraz daha karmaşık hale gelir. Meo Roo'nun kanının siren çağrısını umutsuzca görmezden gelmeye çalışan Yeon Seo, sınıf arkadaşını onu avlayanlardan korumayı kendine görev edinir. Yeon Seo ve Meo Roo hayatlarını kurtarmak için koşarken, damarlarındaki kan onu çağırır. Aile görevi ve kendi kalbinin arzuları arasında kalan Yeon Seo'nun içinde bir savaş patlak verir. İnsanlığını kucaklayabilecek ve bu çocuğun tatlı kanının cazibesine karşı koyabilecek mi yoksa sonunda vampir tarafı galip mi gelecek?

times

KORESÖZLÜK
Bir adamın yaşamak için fazla zamanı yoktur. Sahip olduğu her şeyi vererek, onun yüzünden hayatı mahvolmuş bir kadına yardım etmek için mücadele eder.

Soo-Ho ( Kim Jung-Hyun ) bir restoranın CEO'su ve büyük W şirketini işleten bir ailenin oğludur. Onun yüzünden Ji-Hyun'un ( Seohyun ) hayatı mahvolmuştur. Soo-Ho, Ji-Hyun için zamanı geri almak ister. Bu arada, Ji-Hyun parlak bir kişiliğe sahipti ve başkalarıyla kolayca sosyalleşti, ancak işler değişti. Küçük kardeşi aniden ölür ve zamanı orada durur.

papatya (deiji)

demo
Amsterdam'da geçen DAISY, genç bir kız ile hayatındaki iki erkek arasındaki aşk üçgeninin hikayesini anlatıyor. Hye-young (Jeon Ji-hyun), Amsterdam'da hafta boyunca büyükbabasının antika dükkanına bakan ve hafta sonları sokak ressamı olarak ekstra para kazanan bir ressamdır. Onun resmi sayesinde bir suçluyu kovalayan Interpol polisi Jeong-woo (Lee Sung-jae) ile tanışır, ancak Hye-young'u gerçek işi hakkında karanlıkta tutar. Diğer adam, Park Yi (Jung Woo-sung), onun için bir zaaf bulan ve onu bir süre uzaktan izleyen bir tetikçidir.

Ancak, utangaç ve profesyonel kariyerinin tehlikelerine karşı her zaman dikkatli olan Park Yi, hala gölgede kalırken ona sadece küçük jestler yapabilir. Hye-young, her gün kapısının önüne çiçek bırakan ve bir kez düştükten sonra onun için bir derenin üzerine bir köprü inşa eden adamla tanışmak için can atıyor. Her iki adam da kimliklerini saklarken uzaktan onu etkilemeye çalışıyor, çünkü o hala orada. yalnız ama ona yaptığı bu inanılmaz jestlerden etkilenmişti. Bu aksiyon dolu aşk hikayesinde tetikçi ve Interpol ajanının yollarının kesişmesi ve her şeyin gerçekten çözülmeye başlaması an meselesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol