mr. queen

KORESÖZLÜK
Günümüzde, Jang Bong-Hwan, Başkanın Mavi Evinde şef olarak çalışmaktadır. Özgür bir ruhu var ama ruhu bir şekilde Joseon döneminde Kraliçe Kim So-Yong'un ( Shin Hye-Sun ) bedenine girmenin yolunu buluyor .

Kral Cheoljong'un ( Kim Jung-Hyun ) sırları vardır. Nazik ve kolay davranan bir figür gibi görünüyor. Aslında güçlü yönlerini gizler. Kraliçe Sunwon ( Bae Jong-Ok ), merhum Kral Sunjo'nun karısıdır. Ülkedeki gerçek gücü elinde tutuyor ve bu nedenle Kral Cheoljong'u sadece bir figür olarak görüyor. Kim Jwa-Geun ( Kim Tae-Woo ) Kraliçe Sunwon'un küçük erkek kardeşidir. O son derece iddialı.

forest

klip queen
Kang San-Hyeok ( Park Hae-Jin ) 119 özel kurtarma ekibinin bir üyesidir. Yakışıklı ve zeki ama çocukluğunu hatırlamıyor. Jung Young-Jae ( Jo Bo-Ah ) hevesli bir cerrahi asistanıdır.

Kang San-Hyeok ve Jung Young-Jae gizemli bir ormanda buluşurlar. Her ne kadar istemeseler de gizemli ormanda birlikte yaşamak zorundadırlar. Orada yaşayarak küçük zevkler keşfederler. Kang San-Hyeok ve Jung Young-Jae çok geçmeden kendileri ve orman hakkında bir sırrı ortaya çıkarır.
forest

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol