a mans story

KORESÖZLÜK
Zengin bir ailenin oğlu olan Kim Shin (Park Yong-ha), bir playboy olarak yaşıyordu, ancak bir gün babasının şirketi, birleşme ve iflasla kapanma sürecinde TS Group'un bir komplosuna karıştı. İflastan sonra, Kim Shin'in babası depresyona girer ve kendini asar.

Bu olay nedeniyle Kim Shin hayatında yeni hedefler belirler. Chae'yi (TS Group'un başkanı) para için intihar etmeye karar verir ve borsaya atlar. Soğukkanlı bir M&A uzmanı olur ve kendisi gibi TS Group'a giren Do Jae-myeong ile TS Group'u kırma planları yapar. İntikam almak için TS Group'a girmeye çalışırken, başkan Chae'nin sadece kötü bir adam olduğunu öğrenir. Tüm kötülüklerin arkasında Başkan Chae'nin oğlu Chae Do-wu vardı. Kim Shin ve Chae Do-wu arasındaki fikir savaşıyla, Kim Shin'in eski kız arkadaşı Seo Gyeong-a ve Chae Do-wu'nun küçük kız kardeşi Chae Eun-su ile olan karmaşık ilişkilerinin hikayesi ortaya çıkıyor.
a mans story

park hyung-sik

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Hyung-Sik
Hangul: 박형식
Doğum: 16 Kasım 1991
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 184cm
Kan Grubu: AB
Instagram: phs1116
notlar
K-pop grubu " ZE:A " üyesi .
Park Hyung-Sik, 10 Haziran 2019'da Güney Kore ordusuna katıldı ve 4 Ocak 2021'de terhis oldu.

Filmler
Film Müziği 1 | Film Müziği#1 (2022) - Han Sun-Woo
Jüri Üyesi 8 | Baesimwondeul (2019) - Kwon Nam-Woo

Drama dizisi
Mutluluk (tvN / 2021) - Jung Yi-Hyun
Takım Elbiseler (KBS2 / 2018) - Yeon-Woo'ya Git
Güçlü Kadın Do Bong-Soon | Himssenyeoja Dobongsoon (JTBC / 2017) - Bir Min-Hyuk
Hwarang (KBS2 / 2016-2017) - Sam Maek Jong / Ji Dwi Rang
O güzeldi | Geunyeoneun Yeppeodda (MBC / 2015) - kendisi (ep.9)
Yüksek Toplum | Sangryusawhe (SBS / 2015) - Yoo Chang-Soo
Azim, Goo Hae-Ra | Chiljeonpalgi Goohaera (Mnet / 2015) - Cha Dal-Bong (minyatür)
Aileme Ne Oluyor? | Gajokkkiri Wae Irae (KBS2 / 2014-2015) - Cha Dal-Bong
Mirasçılar | Sangsokjadeul (SBS / 2013) - Jo Myung-Soo
Dokuz: 9 Kez Zaman Yolculuğu | Nain: Ahob beonui Shiganyeohaeng (tvN / 2013) - Park Sun-Woo (1992)
Drama Özel Dizisi: Sirius (KBS2 / 2013) - Eun-Chang (genç) / Shin-Woo (genç)
aptal anne | Babo Eomma (SBS / 2012) - Oh Soo-Hyun

Ödüller
2019 (40.) Blue Dragon Film Ödülleri - 21 Kasım 2019
Popülerlik Ödülü
2018 KBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2018
Netizen Ödülü (" Takım Elbise ")
2017 (1.) Seul Ödülleri - 27 Ekim 2017
En Popüler Erkek Oyuncu (" Strong Woman Do Bong-Soon ")
2015 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2015
Mükemmel Erkek Oyuncu (mini dizi) (" High Society ")
2014 KBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2014
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" Aileme Ne Olur? ")
En İyi Çift Ödülü (" Aileme Ne Oluyor? ")

park chan-yeol

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Chanyeol
Hangul: 찬열
Doğum Adı: Park Chan-Yeol (박찬열)
Doğum: 27 Kasım 1992
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 184cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: real__pcy
notlar
K-pop grubu "EXO" üyesi.

Filmler
Kutu (2021) - Ji-Hoon
Salut D'Amour | Jangsoosanghwe (2015) - Min-Sung (A-Young'un erkek arkadaşı)

Drama dizisi
Elhamra Anıları | Alhambeuraui Gungjeonui Chooeok (tvN / 2018-2019) - Jung Se-Joo
Kayıp Dokuz (MBC / 2017) - Lee Yeol
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - EXO-K üyesi

a moment to remember

KORESÖZLÜK
27 yaşındaki moda tasarımcısı Soo-Jin (Son Ye-Jin) kola almak için bir markete girer ancak aldığı kutu kolayı ve cüzdanını markette unutarak oradan çıkar. Kısa bir süre sonra unuttuklarını hatırlayarak markete geri döner. Marketten bir adamın (Jung Woo-Sung) elindeki kutu kola ile çıktığını görür. Kendi kolası olduğunu düşünerek kutu kolayı adamın elinden aldığı gibi bir dikişte bitirir. Daha sonra cüzdanını almak için markete girer ancak market çalışanı ona unuttuğu kutu kolayla birlikte cüzdanını iade eder.

Bir gün Soo-Jin'in babasının sorumlu olduğu inşaat alanına gider ve orada kendi kutu kolasını çaldığını zannettiği adamla karşılaşır. Adamın adının Cheol-Su olduğunu ve orada ustabaşı olarak çalıştığını öğrenir. Bu ikili arasında bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Çiftin hayatı harikadır. Ancak Soo-Jin'in unutkanlıkları daha da artar ve sonunda Alzheimer olduğunu öğrenir.
a moment to remember

chimera

KORESÖZLÜK
Geçmişte bir patlama meydana geldi. Bu patlama, Chimera davası olarak bilinen bir seri cinayet davasına yol a.çtı. 35 yıl sonra benzer bir patlama meydana gelir.

Cha Jae-Hwan ( Park Hae-Soo ) hevesli bir dedektiftir. Eugene ( Soo-Hyun ) küçükken , Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ebeveynleri tarafından evlat edinildi. Bir zamanlar FBI için çalıştı ve şimdi bir suç profili uzmanı olarak çalışıyor. Lee Joong-Yeop ( Lee Hee-Jun ) küçükken İngiltere'deki ebeveynleri tarafından evlat edinildi. Cerrah oldu ve Güney Kore'ye döndü, ancak gizemli bir vakaya karıştı.

Cha Jae-Hwan, Eugene ve Lee Joong-Yeop'un Chimera davasının gerçeğini kovalamak için farklı nedenleri var

dae mul

KORESÖZLÜK
"Dae Mul" , Kore'nin ilk kadın cumhurbaşkanı olan bir kadın olan Seo Hye-Rim'in ( Ko Hyun-Jung ) kariyerini takip ediyor .

Seo Hye-Rim, bir yayın şirketinde spiker olarak çalışan sıcakkanlı bir kadındır. Kocasının haksız yere ölümünü şiddetle protesto ettiği için yayın şirketi tarafından kovulur. Daha sonra seçimle bir yıllığına Ulusal Meclis üyesi olur. Namhae İlçesi eyalet valisi olarak başarılı bir büyünün ardından Seo Hye-Rim, Güney Kore'nin ilk kadın başkanı oldu. Başkanlığı sırasında Seo Hye-Rim, Çin ile yaptığı küçük düşürücü diplomasi nedeniyle görevden alma ile karşı karşıya kalır, ancak başkanlığını tamamlayabilir. Ha Do-Ya'dan ( Kwon Sang-Woo ) manevi destek ve sevgi alır .

Ha Do-Ya ( Kwon Sang-Woo ) fakir bir lise öğrencisiydi, ancak babasının güçlü bir adam tarafından mahvolduğunu gördükten sonra, Ha Do-Ya çok çalışır ve savcı olur. Ha Do-Ya şimdi sadece 3 savcının olduğu küçük bir kasabada çalışıyor. Savcılık makamının bilincini korumaya çalışır. Daha sonra, yolsuzluk davasını siyasi daha yüksek güçte ele almak için baş savcı olur.

Kang Tae-San'ın ( Cha In-Pyo ) babası Ulusal Meclis'e üye olmak için 7 kez denedi, ancak her seferinde başarısız oldu. Kang Tae-San daha sonra kamu hizmeti sınavını ve baro sınavını başarılı bir şekilde geçer. Kısa bir süre savcı olarak çalışır ve ardından politikacı olur. Yüksek hırsları nedeniyle, Kang Tae-San bir kolaylık evliliğine girer. Karısı, güçlü bir Chaebol grubunun kızıdır. Kang Tae-San, Başkan Seo Hye-Rim'e yönelik suçlamayı yönetiyor. Kang Tae-San'ın Ha Do-Ya'nın babasının ölümüyle de bir bağlantısı var.

Jang Se-Jin ( Lee Su-Kyeong ), Blue House'un (Başkan'ın konutu) sanat koleksiyonunun galeri yöneticisi ve küratörüdür. Kang Tae-San'ın sevgilisi ve Lee Bae-Ho'nun kızıdır. Daha sonra Kang Tae-San'ın Lee Bae-Ho'yu önde gelen bir siyasi partinin baş pozisyonundan tahttan indirmesine yardım eder.

bad guy

KORESÖZLÜK
Geon Ok ( Kim Nam-Gil ) seksi ve hırslı bir adamdır. Geon Ok, ölümcül cazibesini ve kurnaz zihnini kullanarak bir Chaebol grubu elde etmeye çalışır. Jane ( Han Ga-In ), erkeği Geon Ok'un yanında duran güçlü bir kadındır. Aşklarını korumaya çalışacak.

Tera ( Oh Yeon-Su ) bir Chaebol ailesinin ilk kızı olarak dünyaya geldi. Ailesine asla hayır demedi ve görücü usulüyle evlendi. Hayatını tipik bir üst sınıf ev hanımı gibi yaşıyor. Daha sonra Geon Ok ile tanışır ve kendini ateşli bir ilişkiye atar.

alice

KORESÖZLÜK
Bir dizi cinayeti araştıran dedektif Park Jin-gyeom, yıllar önce kaybettiği annesine tıpatıp benzeyen bir profesörün de aralarında bulunduğu zaman yolcularıyla karşılaşır.
Başroldekiler:Kim Hee-seon,Joo Won,Kwak Si-yang
Yaratıcılar:Baek Su-chan,Kim Kyu-won,Kang Chul-kyu,Kim Ga-young
alice

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol