k-pop

btsdaily
Bestie
k-pop
YNB Entertainment tarafından kurulan Bestie kpop kız grupları arasında bulunuyor. İlk çıkışlarını 2013'te “Pitapat” adlı teklileriyle yapan grubun macerası kısa sürdü. Grup, başlangıçta Hyeyeon, Uji, Dahye ve Haeryung olmak üzere dört üyeden oluşuyordu. Sonra Uji ve Dahye, Eylül 2017'de YNB Entertainment ile yollarını ayırdı; Hyeyeon'un da Star Entertainment'a katılması haberinin ardından grup 2018'de dağıldı. Grubun tek ödülü ise 2015'te düzenlenen Golden Disk Awards Ödülleri'nde kazandığı “Next Generation Award” (yeni nesil ödülü) oldu.

nct

KORESÖZLÜK
Dünyanın her yerinden gelen sınırsız üyeye ve dönüşümlü bir alt birim konseptine sahip bir grup olarak NCT, geldikleri kadar çeşitlidir.

Eşsiz grup olarak daha da öne çıkan müzikleri ve estetikleri, üyelerin kendileri kadar farklı. Çarpıcı elektropoptan akıcı R&B parçalarına kadar, NCT ile her zaman beklenmeyeni beklemeniz gerekir.
nct

work later drink now

KORESÖZLÜK
An So-Hee ( Lee Sun-Bin ), Han Ji-Yeon ( Han Sun-Hwa ) ve Kang Ji-Gu ( Jung Eun-Ji ) işten sonra buluşup birlikte içmekten keyif alırlar . Üç kadın bekar ve 30'larında. İşleri, bir yayın yazarı olarak An So-Hee, yoga eğitmeni olarak Han Ji-Yeon ve bir YouTuber olarak Kang Ji-Gu'dur.

Bu arada, Kang Buk-Gu ( Choi Si-Won ) TV varyete şovunun PD'si olarak çalışıyor. 3 kadınla takılıyor.

check out the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama o aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

love wish

KORESÖZLÜK
Son Da-Eun ( Choi Ye-Bin ), kaderin cilvesi olan bir aşk bulmayı uman bir lise öğrencisidir. Ailesiyle birlikte Incheon'dan Seul'de yeni bir daireye taşınır. Yeni dairesindeki ilk gününde, kendisiyle aynı asansöre binen bir çocuk görür. Güzel görünüşü nedeniyle ona aşık olur.

Son Da-Eun, yeni okulundaki ilk gününde, yeni okulundaki dairesinin asansöründen çocuğu fark eder. Çocuk onun sınıf arkadaşı ve adı Kim Seung-Hyu ( Choi Young-Jae ).

little women

KORESÖZLÜK
Dört kız kardeşin aşkı ve tutkusu Oyuncular: Park Ye Jin, Yu Sun, Park Eun Hye, Kim Ho Jin. Hye-deuk ( Park Ye-Jin ) En büyük kızı. Aşkın acısını paylaşarak ve açılarak ifade edilmesi gereken bir şey olduğunu, tıp fakültesine girememesi, özverili evlilikler, boşanıp geri dönüş, doktor yerine kimyager olarak yeniden başlaması ve tüm çabalarıyla öğreniyor. aileyi yeniden inşa et.

Mideuk ( Yoo-Sun ) İkinci kızı. İçinde dünyaya karşı o kadar çok öfke ve öfke var ki, ona mantıklı gelmiyor. Liseyi bırakır ama daha sonra hukuk öğrencisi olur. Ailesini korumak için kaçınamadığı şiddet nedeniyle cinayet zanlısı olur.

Hyundeuk ( Park Eun-Hye ) Üçüncü kızı. Sempatik ve şefkatlidir. Katı babası ve sert kız kardeşlerinin yanında sessiz ve pasif bir insan olarak büyümüştür ama aşkı için savaşırken daha iddialı ve kendinden emin olur. Indeuk ( Lee Youn-Mi ) En küçüğü. Doğumunun üzücü sırrına rağmen sevimli, dışa dönük bir rapçi.

Babası, erkek çocuk sahibi olma arayışındayken onu evlilik dışı bırakmıştır. Sunwoo ( Kim Ho-Jin ). Fakir, çalışan bir öğrencidir. O sırada lise öğrencisi olan Haedeuk'a aşık olur. Önce belirsiz geleceği, daha sonra arkadaşının kadını olurken arkadaşlığı için sessizliğini korumak zorundadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol