k-pop

btsdaily
Bestie
k-pop
YNB Entertainment tarafından kurulan Bestie kpop kız grupları arasında bulunuyor. İlk çıkışlarını 2013'te “Pitapat” adlı teklileriyle yapan grubun macerası kısa sürdü. Grup, başlangıçta Hyeyeon, Uji, Dahye ve Haeryung olmak üzere dört üyeden oluşuyordu. Sonra Uji ve Dahye, Eylül 2017'de YNB Entertainment ile yollarını ayırdı; Hyeyeon'un da Star Entertainment'a katılması haberinin ardından grup 2018'de dağıldı. Grubun tek ödülü ise 2015'te düzenlenen Golden Disk Awards Ödülleri'nde kazandığı “Next Generation Award” (yeni nesil ödülü) oldu.

sungkyunkwan scandal

KORESÖZLÜK
Joseon Hanedanı'nın hüküm sürdüğü sırada, "Sungkyunkwan Scandal", Sungkyunkwan Üniversitesi'nde okuyan ve kendi aşk ve arkadaşlık hikâyelerini anlatan 4 yakışıklı öğrenciyi bir araya toplar.Kim Yun-Hee (Park Min-Young), bağımsız bir gayreti olan zeki, güvenilir bir genç kadındır. O, babasının ölümünden beri ailesine destek için çalışıyordu fakat derslerini de iyi yapabiliyordu. Bir gün, Kim Yun-Hee erkek kardeşinin yerine geçer ve sadece milli sınavını geçmek için erkek kılığına girer. Sınav gününde, Kim Yun-Hee, Lee Seon -Joon (Micky Yoochun) ile tanışır ve arkadaş olurlar. Lee Seon-Joon ayrıcalıklı bir çevreden gelir ve de yakışıklıdır. O, yalnız küstah ve kibirlidir. Onlar hem milli sınavı geçerler hem de Sungkyunwan Üniversitesi'nde beraber bir oda bile paylaşırlar.Ku Yong-Ha, Sungkyunkwan Üniversitesi'nde, şarkı söyleyen, içki içen ve bir de bayanlar arasında popülerliği olan iyi birisidir. Ku Yong-Ha, Kim Yun-Hee'nin bir kadın olduğunu keşfeder. Eğlence için, Ku Yong-Ha onun bu sırrını ortaya çıkarmaz ve okulda olduğu sürece onu gözlemler. Çok geçmeden Ku Yong-Ha, Kim Yun-Hee'den hoşlanmaya başlar.Moon Jae-Sin (Yu Ah- In) Sungyunkwan'da sorunları olan bir adamdır. Düşüncesiz bir kişi olan Moon Jae-Sin, düşünmeden önce harekete geçmeye yatkındır. O, bir politikacı olan babasından ve onun fırsatçı yöntemlerinden nefret eder. O, babasından intikam almak için Sungyunkwan'a gider. Moon Jae-Sin'de Kim Yong-Hee'nin sırrını keşfeder. O, onu korumaya çalışır, yaşamının geri kalanını onunla geçirmeyi beklerken.
sungkyunkwan scandal

faydalı

korean
benim de faydalı bulduğum bir site. kore dizileri , kpop , kore filmleri , kore tarihi, kore kültürü vs güney kore hakkında her şeyi bulabileceğimize inanıyorum. kore sözlük ekibini kutluyorum

marriage lyrics and divorce music

KORESÖZLÜK
Üç kadın hayatlarında bir anda talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, çalkantılı zamanlarına dayanmaya çalışırlar.

30'dan Boo Hye-Ryung ( Lee Ga-Ryeong ) eskiden spiker olarak çalışıyordu ve şimdi bir radyo DJ'i olarak çalışıyor. Kendisi ve kocası Pan Sa-Hyun ( Sung Hoon ) için bir iş-yaşam dengesi peşinde koşar . Kocası yargıç olarak çalışıyor. 3 yıldır evliler ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar.

40'lı yıllardan Sa Pi-Young ( Park Joo-Mi ) bir radyo programı yapımcısı olarak çalışmaktadır. İşinde yetkin ve aynı zamanda evde iyi bir anne ve eş. Kocası Shin Yu-Shin ( Lee Tae-Kon ) nöropsikiyatride doktor olarak çalışmakta ve kendi kliniğini işletmektedir. Romantik bir kocadır.

50'lerden Lee Si-Eun ( Jeon Soo-Kyeong ) bir radyo programının baş yazarıdır. 30 yıllık evliliği boyunca işinde, kocasına ve çocuğuna bakma konusunda birçok zorluğa katlandı. Kocası Park Hae-Ryun'dur ( Jeon No-Min ). Lee Si-Eun'un sevgisi ve desteği sayesinde profesör oldu.

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

bravo my life

demo
çok dizi geldi bu yüzden ne izliyecegimizi şaşırıyoruz ben tesadüf anasayfada han ga in eşini gördüm çok da sevdim bir oyuncu ama şu an ismini aklıma getiremiyorum yeon jung hoondu ismi ,tabi yeong yu mi maids ve dongi,park san mi -giant mi ju abisi rölündeydi anlıyacagınız kadro saglam ve aile melodram severiz bu yüzden ben bazı zorla izledim diileri bıraktım umarım beklentimi karşılar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol