dizi

deniss
W (Two Worlds) dizisini ilk çıktığı zamanlar bi kaç defa bitirdim izlemenizi tavsiye ederim fantastik bi konusu var ve bol bol gerilim içeriyo, tabi başrol Lee Jong Suk için bile tekrar izlerim şahsen. 16 bölüm her bölüm 1 saat . Netflix'te bulabilirsiniz .2016 yapım bir dizi.Konusu bi webtoon karakteri olan Kang Chul'un insan olması ve gerçek dünya ile webtoon dünyası arasında geçiş yapması .Tabi dizide başrol kadın karakterimiz de var , bana kalırsa dizinin asıl konusu aşk değil çünkü aksiyon daha fazla ama kimilerine göre aşk ta olabilir yine de her yönden mükemmel bi dizi.

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

the k2

kore
Millet girin izleyin muazzam bir diziydi çok geç kaldım izlemek için her sahnesi her dakikası şahaneydi o dövüş sahnelerindeki gerilim müziği off efsaneydi
Karakterler desen zaten on numara herkes çok güzel oynamış ahh K2 sen var ya kralsın
Hanımefendi rolündeki kadın yeri geldi delirtti beni sinirlendim lakin şahane bir oyunculuk ve finaldeki sahneleri bayılıyorum sana
İzleyin kardeş izlettirin aksiyon isteyenler buyurun önden başlayın

hope

KORESÖZLÜK
8 yaşındaki bir kız çocuğunun (Re Lee) içsel olarak yıpratan ve duygusal olarak etkileyen korkunç bir tecavüzle baş etmesi, olay sonrasında çevresindekilerin de desteğiyle tüm engelleri aşmaya çalışmasının öyküsü.
Yönetmen Joon-ik Lee başrollerde Kyung-gu Sol, Ji-won Uhm, Kim Hae-sook, Mi-ran Ra
hope

seo ın-guk

yezda
10 yaşında Kim Jung-Min'i dinledikten sonra şarkıcı olma hayali kurmuştur. 2009 yılında Mnet'in müzik programı "Superstar" K'de birinci olmuştur. Şarkıcı Park Bo-Ram ile yaklaşık bir buçuk yıldır sevgili olduğu 6 Aralık 2017 tarihinde ayrılmışlardır

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
To The Beautiful You (IMDb Puanı: 7.3)
2012 yapımı 16 bölümlük bu okul konulu Kore dizisinde Sulli Choi, Kwang-Hee Hwang ve Ji-won Kim başrolleri paylaşan isimler. Dizi Amerika'da yaşayan Koreli kız Goo Joo Hee'nin bir gün televizyonda atletizm yarışması izlerken gördüğü Kang Tae Joon'a aşık olmasını ve onu idolü olarak alışını anlatıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

the great battle

KORESÖZLÜK
Ansi Kalesi kuşatmasını konu alan tarihi-aksiyon Kore filmi, Yang Man-chun ve Goguryeo'nun 88 gün boyunca 500,000 Tang askerine karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. The Great Battle, tarihi-aksiyon filmlerinden zevk alanların keyifle izleyebileceği, kaliteli sinematografisiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Kore filmi.

41.5 milyon dolar hasılat yapan 2018 yapımı Kore filmi The Great Battle için, kalenin bir replikası yapılmış ve çekimler 6 aydan daha kısa sürede bitirilmiş. Bununla beraber The Great Battle'ın, Korean Association of Film Critics tarafından Yılın En İyi 11 Filminden Biri seçildiğini de hatırlatmak isteriz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol