snowdrop

KORESÖZLÜK
1987'de, Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği bir zamanda geçiyor.

Yüksek lisans öğrencisi Im Soo-Ho ( Jung Hae-In ) kanlar içindedir ve Hosoo Kadın Üniversitesi'ndeki kız yurduna atlar. Eun Young-Ro ( Kim Ji-Soo ) onu bulur ve saklamasına yardım eder. Romantik bir ilişki geliştirirler.

Im Soo-Ho prestijli bir üniversitede yüksek lisans öğrencisidir. Koreli-Almandır. Karizması var ve aynı zamanda gizemli.

Eun Young-Ro, Hosoo Kadın Üniversitesi'nin birinci sınıfındadır. İngiliz edebiyatında uzmandır. Im Soo-Ho ile ilk görüşte tanıştı ve ona ilk görüşte aşık oldu.

Kye Boon-Ok ( Kim Hye-Yoon ) fakir aile geçmişi nedeniyle üniversiteye girmekten vazgeçmiştir. Şimdi bir kadın yurdunda telefon operatörü olarak çalışıyor. Üniversite öğrencisi gibi davranarak, Eun Young-Ro ile kör bir randevuya katılır. Kye Boon-Ok daha sonra bir davaya karışır.

Lee Kang-Moo ( Jang Seung-Jo ), NSP'de (Ulusal Güvenlik Planlaması) 1. takımın lideridir. Prensip sahibi, hiçbir koşulda taviz vermeyen bir insandır.

sea god-denizler imparatoru

koresozluk
'Denizin İmparatoru' Choi In-ho'nun aynı adlı romanından uyarlanan 50 bölümlük bir drama. Drama, Birleşik Shilla Hanedanlığı döneminde (676~935) Doğu Asya denizine ve uluslararası ticarete hakim olan Jang Bo-go'nun (?~846) hayatını anlatıyor.

Jang Bo-go, coğrafi olarak önemli bir deniz yolu olan Wando'ya Cheong-Hae-Jin kurarak korsanları da ortadan kaldırdı. Aynı şekilde Doğu Asya'daki deniz ticaretinin düzenini Dang'dan (Çin) ve Japonya'dan Kuzey Çin denizine dikti.

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

all about my romance

koreanturk
Kim Soo-Young ( Shin Ha-Kyun ) ulusal meclisin yeni seçilmiş bir üyesidir. Muhafazakar Yeni Kore Partisi üyesidir. Seçimden önce, Kim Soo-Young yargıç olarak çalıştı, ancak daha yüksek makamlar tarafından baskı gördü ve siyaset dünyasına girmeye karar verdi. Şimdi, Kim Soo-Young, kız kardeşinin ölümünden sonra siyaset dünyasına giren ulusal meclis üyesi No Min-Young ile karışık bir duruma girer. Hiçbir Min-Young'ın kız kardeşi başkan adayı değildi. Hiçbir Min-Young, ulusal mecliste yalnızca iki üyesi olan İlerici İşçi Partisi'nin de üyesi değil. Kim Soo-Young ve No Min-Young daha sonra birbirlerine karşı romantik duygular beslemeye başlarlar.
all about my romance

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol