dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:15
The Mermaid Prince: The Beginning:Aşka inanmadığı için çıkmayı bırakmaya karar veren lise öğrencisi Jo Ahra'nın Woohyuk ile tanışmasıyla ortaya çıkan aşk hikayesini anlatıyor.

dizi önerileri (okul konulu)

esma
Genellikle okul konulu dizi sevenler için:
- Extraordinary You (lise)
- School 2017 (lise)
- School 2015 (lise)
- True Beauty (lise)
- My ID is Gangnam Beauty (üniversite)
- Cheese On The Trap (üniversite)
- Boys Over Flowers (lise)
- Playfull Kiss (lise)
En ünlüleri bu diziler. Keyifli seyirler.
1

okul konulu kore dizileri

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
True beatuy:Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung'un (Mun Ka-Young) hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Su-Ho (Cha Eun-Woo) ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar.

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

love wish

KORESÖZLÜK
Son Da-Eun ( Choi Ye-Bin ), kaderin cilvesi olan bir aşk bulmayı uman bir lise öğrencisidir. Ailesiyle birlikte Incheon'dan Seul'de yeni bir daireye taşınır. Yeni dairesindeki ilk gününde, kendisiyle aynı asansöre binen bir çocuk görür. Güzel görünüşü nedeniyle ona aşık olur.

Son Da-Eun, yeni okulundaki ilk gününde, yeni okulundaki dairesinin asansöründen çocuğu fark eder. Çocuk onun sınıf arkadaşı ve adı Kim Seung-Hyu ( Choi Young-Jae ).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol