kim do-wan

KORESÖZLÜK
Kim Do Wan, Güney Koreli bir aktör. 8 Mart 1995'te doğdu ve 2017'de oyunculuk çıkışını yaptı. O zamandan beri “Yellow” (2017), “Tempted” (2018) ve “Twelve Nights” dahil olmak üzere çeşitli film ve televizyon dizilerinde rol aldı ( 2018).

love in sadness

korean
Seo Jung-Won ( Ji Hyun-Woo ) plastik bir cerrahtır. O iyi bir insan, akıllı ve yakışıklı. Yoon Ma -Ri'ye ( Park Han-Byul ) aşık olur . Yoon Ma-Ri bir sanatçı ve bir chaebol ailesinin gelinidir. Evlilik hayatı sefildir. Kocası Kang In-Wook ( Ryu Soo-Young ) mükemmel bir koca gibi görünür ama Yoon Ma-Ri'ye takıntılıdır ve ona şiddet uygular. Yoon Ma-Ri, takıntılı kocasından kaçmaya karar verir. Seo Jung-Won ile tanışır ve ona aşık olur.

are you human

demo
dizinin ismi bir siteye üye olurken insan olduğumuzu doğrulamak için geçtiğimiz güvenlik sorusu gibi olsa da konusu dikkat çekici izleyeceğim.

true beauty

KORESÖZLÜK
Im Ju-Kyung bir lise öğrencisidir. Küçüklüğünden beri görünüşüyle ​​ilgili bir kompleksi vardı. Çıplak yüzünü saklamak için Im Ju-Kyung her zaman makyaj yapar. Mükemmel makyaj becerileri onu güzel kılıyor ve çıplak yüzünü başkalarının önünde saklıyor. 2 erkekle ilişkiye girer; Lee Soo-Ho ve Han Seo-Joon.
true beauty

doom at your service

KORESÖZLÜK
Tak Dong-Kyung ( Park Bo-Young ) bir web roman şirketinde editördür. Myul-Mang ( Seo In-Guk ), sıradan hayatında aniden belirir. Myul-Mang ile hayatını ve aşkını riske atarak 100 günlük bir sözleşme yapar.

Myul-Mang, Tanrı ve insanlar arasında bir orta yöneticinin varlığıdır. Tak Dong-Kyung ile bir sözleşme yapar.
doom at your service

triple

KORESÖZLÜK
"Triple", buz patencileri ve reklam yöneticilerinin dünyasında dönüyor.

Lee Ha-Ru ( Min Hyo-Rin ) bir patencidir. 6 yaşındayken, Ha-Ru'nun annesi yeniden evlendi ve Ha-Ru, Shin-Hwal adında yeni bir üvey kardeşi oldu. 13 yaşında, Ha-Ru annesini ve üvey babasını ölümcül bir trafik kazasında kaybetti. O zamandan beri, Ha-Ru ve Shin-Hwal, Ha-Ru'nun büyükbabasıyla birlikte yaşamak için kırsal bölgeye taşınmasıyla ayrıldı.

Yetişkin bir Ha-Ru, buz pateni kariyerine devam etmek için Seul'e geri döner. Ha-Ru, iki oda arkadaşı daha olan üvey kardeşi Shin-Hwal ile birlikte taşınır. Jo Hae-Yun ( Lee Sun-Kyun ) ve Jang Hyeon-Tae ( Yoon Kye-Sang ) onun oda arkadaşlarıdır ve hepsi aynı reklam şirketinde birlikte çalışmaktadır. Ha-Ru daha sonra üvey kardeşi Shin-Hwal'a aşık olmaya başlar...

remember

KORESÖZLÜK
Jin-Woo ( Yoo Seung-Ho ), neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlayan Hiperthymesia durumuna sahiptir. Jinwoo, babasının masumiyetini kanıtlamak için avukat olur. Babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak Alzheimer nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol