k-drama

erva
kesinlikle izlenmesi gereken k-drama dizileri (bana göre)

-Nobody knows
-God's Gift 14 Days
-When We Vere Young Countdown
-True Beauty

guardian the lonely and great god oyuncuları

KORESÖZLÜK
Eski zamanlarda, Kim Shin ( Gong Yoo ) savaşlarda yenilmez bir generaldir, ancak genç Kral ( Kim Min-Jae ) Kim Shin'i kıskanır ve onu öldürür. Kim Shin ölümsüz bir hayata sahip olan Dokkaebi (Goblin) olur. Önce kutsandığını düşünür ama lanetli olduğunu anlar.

Günümüze yaklaştıkça, Kim Shin 900 yıl boyunca bir insan gelinin ölümsüz hayatına son vermesini beklemiştir. Bir gece, kaderi ölmek üzere olan hamile bir kadını ( Park Hee-Von ) kurtarır . Bu arada, Azrail ( Lee Dong-Wook ) ölü hamile kadını bulamıyor. Kadın, Ji Eun-Tak (daha sonra Kim Go-Eun tarafından oynanacak) adında bir kız çocuğu doğurur . 9 yıl sonra, Ji Eun-Tak annesiyle birlikte yaşıyor ve hayaletleri görebiliyor. Bir gece annesi aniden ölür. O gece Azrail ile tanışır.

Günümüzde Ji Eun-Tak bir lise öğrencisidir. Hala hayaletleri görüyor ve onların "Dokkaebi'nin gelini" fısıltılarını duyuyor. Şimdi teyzesinin ailesiyle birlikte yaşıyor ama onlar tarafından kötü muamele görüyor. Ji Eun-Tak, doğum gününde elinde ışıklı bir doğum günü pastası ile deniz kenarında oturuyor. O sırada, Kim Shin aniden onun önünde belirir. Kim Shin nedenini bilmiyor, ama sesini duyabiliyor ve iradesine karşı onun önüne çıkıyor. Tesadüfen, Kim Shin, Azrail ile aynı evde yaşıyor.

Şimdi, Kim Shin, ışıkları kapattığında, iradesine karşı onun önünde beliriyor. Bir gün Ji Eun-Tak ona Dokkaebi olduğunu ve onun gelini olduğunu söyler.
guardian the lonely and great god oyuncuları

racket boys

KORESÖZLÜK
Haenam'daki bir ortaokulda bir erkek badminton takımının küçükler için bir atletizm yarışmasında mücadele etmesinin hikayesi. Haenam'daki 16 yaşındaki kız ve erkek çocuklar bu süre zarfında insan olarak büyürler.

Yoon Hyeon-Jong ( Kim Sang-Kyung ) bir zamanlar en iyi badminton oyuncusuydu ve şimdi Haenam'daki bir ortaokulda erkek badminton takımının koçluğunu üstleniyor. Badminton takımı dağılmanın eşiğinde. Takımdaki oyuncular Yoon Hae-Kang ( Tang Joon-Sang ), Bang Yoon-Dam ( Son Sang-Yeon ), Na Woo-Chan ( Choi Hyun-Wook ) ve Lee Yong-Tae ( Kim Kang-Hoon ). Oyuncular henüz çok iyi değil.

Bu arada, Ra Yeong-Ja ( Oh Na-Ra ) Haenam'da farklı bir ortaokulda kız badminton takımının koçu. Badminton takımı yaşıtları arasında 1. sırada yer alıyor.
racket boys

beloved

KORESÖZLÜK
Chan-Joo ( Park Sol-Mi ) ve Jin-Se ( Hong Jong-Hyun ) ilk kez tanıştıktan üç ay sonra evlendiler. Üç yıl sonra, çift barışçıl bir evliliğin tadını çıkarır, ancak eski sevgilileri ortaya çıkınca işler değişir. Ran ( Bae Noo-Ri ), Jin-Se'nin eski öğretmeninin kızıdır. Eun-Hyuk ( Kim Min-Jun ), Chan-Joo'nun eski sevgilisidir. Ran ve Eun-Hyuk yüzünden Jin-Se ve Chan-Joo sarsılır.

grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

voice 2

KORESÖZLÜK
Bir acil durum 112 çağrı merkezinin etrafına kurun. Bir suç işlendikten sonraki altın dönemde, çağrı merkezi bir seri katil de dahil olmak üzere suçluların peşine düşer.
voice 2

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIMIN•
Gerçek adı: Park Ji Min (박지민)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 13 Ekim 1995
Bucu: Terazi
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 60kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir küçük erkek kardeşi var.
Hobisi: Fırsat bulduğunda hiçbir aktivitede bulunmadan dinlenmek.
Eğitimi: Busan Sanat Lisesi ve Global Cyver Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renkler: Mavi ve siyah
En sevdiği yemekler: Domuz eti, ördek, tavuk, meyveler ve yine domuz etinden yapılan acılı “Kimchi Jjigae” isminde bir Kore yemeği.
k-pop

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol