that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

film

btsdaily
Bin Jip (2004) - IMDB Puanı: 8,1

Bin Jip, Güney Kore sanat sinemasının en başarılı isimlerinden biri olan Ki-duk Kim'in en beğenilen filmlerinden. Film Türkçeye Boş Ev ismiyle çevrildi. Film, boş evlere gizlice girme alışkanlığı olan Tae-Suk ve eşinden şiddet gören bir kadının karşılaşmasını, bu karşılaşma sonunda kadının kurtuluşunu konu alıyor. Filmde anlatılan hikaye uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek türden. Aynı zamanda film müziklerinde ünlü Mısırlı sanatçı Natacha Atlas da devreye giriyor.

on your wedding day

yukiko
Lisedeki ilk yılının yazında, Woo-Yeon ( Kim Young-Kwang ) zamanını dövüşlere ayırarak geçirir. Ders çalışmakla ilgilenmiyor. Daha sonra yeni transfer öğrencisi Seung-Hee ( Park Bo-Young ) ile tanışır ve ilk görüşte ona aşık olur. Seung-Hee, Woo-Yeon ile ilgilenmiyor. Diğer erkek öğrencilerden kaçınmak için Seung-Hee ve Woo-Yeon çıkıyormuş gibi yapar. Seung-Hee de ondan dövüşmeyi bırakmasını ister. Sözünü tutar ve ilişkileri gerçek bir romantik ilişkiye dönüşür. Bir gün, Seung-Hee Woo-Yeon'u arar ve ona dikkat etmesini söyler. Daha sonra kasabayı terk eder.

Bir yıl sonra, Woo-Yeon bir tavuk restoranında çalışıyor ve üniversiteye gitmedi. Seung-Hee'nin Seul'deki Hankook Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu öğrenir. Woo-Yeon çok çalışır ve aynı üniversiteye kabul edilir.

live on

KORESÖZLÜK
Baek Ho-Rang ( Jung Da-Bin ) bir lise öğrencisidir. Güzel görünümünden dolayı sosyal medyada ve okulunda popülerdir. Yine de, Baek Ho-Rang'ın küçümseyici kişiliği nedeniyle sadece bir arkadaşı vardır. Baek Ho-Rang bir sorunla karşılaşır. Birinin sırrını açıklamaya çalıştığını öğrenir. Baek Ho-Rang, o anonim kişiyi bulmak için lisesinin yayın kulübüne katılır. Go Eun-Taek ( Minhyun ) yayın kulübünün şefidir. Mükemmeliyetçidir ve kulüp üyeleri tarafından saygı görür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol