sinkhole

KORESÖZLÜK
Jung Man-Soo ( Cha Seung-Won ), ucuz bir apartman olan Chungwoon Villa'nın bir sakinidir. Oğlunu tek başına büyütmek için çok çalışıyor. Park Dong-Won ( Kim Sung-Kyun ) bir şirkette çalışmaktadır. 10 yıl sonra nihayet ev sahibi olur ama evi bir düdene düşer. Park Dong-Won ve meslektaşı Kim Seung-Hyun ( Lee Kwang-Soo ) yıkılan evde mahsur kalır.

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

acılı kore yemekleri

merakli biri
acılı kore yemeği 1:Kimchi
Eminim Kore sevenlerin en yaygın olarak bildiği yiyeceklerden biri Kimchi. Bir nevi Kore turşusu denilebilir. Her yemeğin yanında çoğunlukla servis ediliyor, her evin dolabında kesinlikle de bulunuyor. Hatta ülke çapında çok sevilen bu turşu için Kimchi festivalleri bile yapılıyor Kore'de. İçeriğinde, Çin marulu, havuç, yeşil soğan, zencefil, bol bol sarımsak ve Kore'ye özgü Gochujang biber salçası bulunuyor.

acılı kore yemekleri

got7

yukiko
2014'te “7 şanslı insanın bir araya gelmesi” anlamına gelen bir isimle çıkış yapan bu 7 adamın, dünyanın dört bir yanındaki insanların dikkatini çekmek için şansa ihtiyacı yoktu.

Farklı bir ses ve deneysel stil ile donanmış ve dövüş sanatlarından hile yapmaya, müzik yazmaya ve üretmeye kadar her şeyi içeren bir beceri setine sahip, sizi bir sonraki adımda neyle şaşırtacaklarını asla bilemezsiniz.
got7

my girlfriend is a gumiho

KORESÖZLÜK
Gizemli ancak son derece güzel bir kızla tanışan bir aksiyon yıldızı özentisi, kızın aslında dokuz kuyruklu efsanevi tilki gumiho olduğunu öğrenir.
Başroldekiler:Lee Seung-gi,Shin Min-a,No Minue
Yaratıcılar:Hong Jeong-eun,Hong Mi-ran,Boo Sung-Chul
my girlfriend is a gumiho

kore kültürü

ilyada
Kore ve Türkiye'nin aile ilişkilerini çok benzetiyorum. Aile büyüklerine olan saygıları ve bunu araştırırsak daha fazla şey bulabileceğimizi düşünüyorum

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
•Who Are You: School 2015 (IMDb Puanı: 7.8)•
Sam Hammington, Mi-seon Jeon ve So-hyun Kim'in başrollerinde olduğu 2015 yapımı 16 bölümlük Kore dizisinin konusu şöyle: Bir okul gezisinde ilk kez ikiziyle tanışan Go Eun-Byul, zor durumda olan ikizinin hayatını kurtarmak için onunla yer değiştirir. Şimdi ikisi de herkese yalan söylemek ve birbirlerinin hayatını yaşamak zorundadırlar.
dizi önerileri (okul konulu)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol