boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

page turner

KORESÖZLÜK
Yoo-Seul ( Kim So-Hyun ) bir sanat lisesi öğrencisidir. Yetenekli bir piyanist ve çeşitli yarışmalar kazandı, ancak annesi tarafından yönlendiriliyor. Yoo-Seul'ün annesi, gençken piyanist olmak istiyordu. Bir gün Yoo-Seul bir kaza geçirir. Yoo-Seul kaza yüzünden bir daha asla piyano çalamayabilir. Yoo-Seul, arkadaşı Cha-Sik ve Yoo-Seul'ün rakibi Jin-Mok'un yardımıyla yeni bir hayat yaşamaya başlar.
page turner

like for likes

KORESÖZLÜK
Son zamanlarda ordudan terhis olan Jin-Woo ( Yoo Ah-In ) popüler bir aktördür. Gyung-A ( Lee Mi-Yeon ) televizyon drama dizisinin senaristidir. Jin-Woo'ya sormak istemiyor ama yine de bir sonraki drama dizisinde oynamasını istiyor. Jin-Woo teklifini reddeder. Jin-Woo, bir düğünde Gyung-A'nın küçük çocuğu Bom'u görür. Jin-Woo, babası olup olmadığını merak eder.

Sung-Chan ( Kim Ju-Hyeok ) küçük bir Japon restoranı işletiyor. Düğününden önce uçuş görevlisi Joo-Ran'dan ( Choi Ji-Woo ) bir daire kiralar , ancak Sung-Chan nişanlısı tarafından terk edilir. Aynı zamanda, uçuş görevlisi Joo-Ran dolandırıldığını ve artık kalacak bir yeri olmadığını öğrenir. Sung-Chan, daireyi onunla paylaşmayı teklif eder.

Soo-Ho ( Kang Ha-Neul ) bir söz yazarıdır. Ayrıca lisede geçirdiği bir trafik kazasından dolayı sağırdır. Soo-Ho'nun hiç kız arkadaşı olmadı. Sung-Chan'ın Japon restoranında düzenli bir müşteridir. Bir gün Sung-Chan'ın restoranında drama dizisi yapımcısı Na-Yeon ( Esom ) ile tanışır . Birlikte yiyip içmekten hoşlanırlar. Facebook'ta mesajlaştıktan sonra, Soo-Ho ve Na-Yeon birlikte birkaç randevuya çıkarlar. Soo-Ho ona işitme engelli olduğunu söyleyemez.

bridal mask

KORESÖZLÜK
Bu drama Japon sömürge döneminde, Japonlara karşı bir mücadele içerisinde olan ve savaş sanatları konusunda becerikli Lee Kang'ın hikayesini anlatmaktadır. Lee Kang yüzünü gizlemek için maske kullanmaktadır. Ona bu nedenle Gaksital ismi verilmiştir. (Gaksital, gelinler için yapılmış özel bir maske) Lee Kang Kore tarihinin en karanlık dönemlerinden olan Japon emperyalist rejimine karşı bağımsızlık hareketi başlatır.
bridal mask

lee min-ho dizileri

minny
Personal Taste
Personal Taste

Tür: Komedi, Dram, Romantik
Yapım Yılı: 2010
Bölüm Sayısı: 16 Bölüm
IMDb Puanı: 7,4
2010 yılının sürpriz hit dizilerinden biri olan Personal Taste, gerçek aşkı en beklenmedik yerlerde bulduğunu kanıtlayan komedisi ile yüksek reytingler ve büyük hayran kitlesine sahip oldu. Tuhaf ve güvensiz Gaein, babasının ünlü “eski dünyası”nda tek başına yaşamaktadır. Lee Min Ho'nun sempatik ve eğlenceli sahnelerini izleyeceğiniz Personal Taste'e bir şans vermelisiniz.

dali and the cocky prince

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket, bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Da-Li ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Da-Li 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Da-Li birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak yeniden karşılaşırlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol