the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

the best hit

kore
Gerçekten başlanılmaması gereken bir dizi. Tamam konusuna eyvallah ama senarist maalesef diziyi nasıl mahvedebilirim çabalarına girmiş resmen. Dizinin başları gerçekten güzeldi fakat gerek aşk üçgeni olsun gerek dizideki bazı mantık hataları olsun diziyi izlenilmez yapıyor. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

park chan-yeol

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Chanyeol
Hangul: 찬열
Doğum Adı: Park Chan-Yeol (박찬열)
Doğum: 27 Kasım 1992
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 184cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: real__pcy
notlar
K-pop grubu "EXO" üyesi.

Filmler
Kutu (2021) - Ji-Hoon
Salut D'Amour | Jangsoosanghwe (2015) - Min-Sung (A-Young'un erkek arkadaşı)

Drama dizisi
Elhamra Anıları | Alhambeuraui Gungjeonui Chooeok (tvN / 2018-2019) - Jung Se-Joo
Kayıp Dokuz (MBC / 2017) - Lee Yeol
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - EXO-K üyesi

loving you

KORESÖZLÜK
Bu, Jeju Adası'nda geçen bir aşk hikayesidir . Da-rae, babasının ölümünden sonra ve annesinin kalp rahatsızlığından dolayı bayılmasından sonra ailesinin başına geçen güçlü bir kızdır. Bir arkadaşının ölümünden sonra kendini suçlu hisseden Hyuk, bir Chaebol'un varisi olarak kimliğini gizleyen bir çiftlikte işçi olarak çalışmaktadır. Bu iki insan bir fırtına sırasında denizde tanışır ve birbirlerini kurtarırlar. Da-rae ve Hyuk her türlü engeli aşar ama tamamen farklı iki dünyadan olduklarını anladıklarında bir aksilik yaşarlar. Ancak Da-rae, kötü geçmişinden utanmıyor ve kendisini kurtaran kişiyi güvenle sevebileceğini hissediyor. Ayrıca Hyuk cesaretle hayatını seçebilir ve hayalini arayabilir. Da-rae ve Hyuk, hayatlarının içinden geçen fırtına sırasında birbirlerine olan hislerini unutmazlar.

sunny

KORESÖZLÜK
Vizyona girdiği 2011 yılında, Güney Kore'de 5 milyon bilet satarak yılın en çok izlenen ikinci filmi olan ve 2012 itibarıyla tarihin en çok izlenen 13. Güney Kore filmi olan Sunny, komedi ve dram türlerini birleştiren bir yapım.

Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

the hypnosis

KORESÖZLÜK
Sınırda kişilik bozukluğu çeken Jin-Su ( Kim Hye-Soo ), kocasının ( Yoon Chan ) ilişkisini öğrendikten sonra intihara teşebbüs eden başarısız bir romancıdır . Yakında ayrılacağı bir kuruma kendini adamıştır. Jin-Su, bir yıl sonra tesadüfen Seok-Won ( Kim Tae-Woo ) ile tekrar karşılaşır. Doktorun onu hipnoz kullanarak onunla seks yapması için manipüle ettiği bir ilişkiye başlarlar. Sonuç olarak, onu kontrol etmek ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki yanılsaması yaratmak için hipnozu kullanır. Doktorun kendi özel kargaşası var, hala karısının intiharıyla başa çıkmak için mücadele ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol