grid

KORESÖZLÜK
1997'de gizemli bir hayalet ( Lee Si-Young ) insanlığı kurtardı ve sonra ortadan kayboldu. Gizemli hayalet 24 yıl sonra tekrar ortaya çıkar ve bir seri katilin ( Kim Sung-Kyun ) kaçmasına yardım eder. Kim Sae-Ha ( Seo Kang-Joon ), Jung Sae-Byeok ( Kim A-Joong ) ve Song Eo-Jin ( Kim Moo-Yul ) farklı nedenlerle hayaletin peşine düşerler.

dizi

btsdaily
How Are You Bread (2020) – IMDb: 6,7
Yemek severlerin ve iyi bir aşçı olmak isteyenlerin beğeneceğini düşündüğümüz bu eğlenceli kore dizisinde Suho isimli bir gencin gizemli fırınında ürettiği muhteşem pastalarla başlayan bir hikayeyi izleyeceğiz. No Mi Rae isimli yemek programı yapımcısı bir kadının Suho'yu yarışmasına katılması için ikna çalışmalarıyla başlayan macera fantastik sahnelerle süsleniyor.

oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

kore dizileri

btsdaily
Descendants of The Sun

Dizi çekimlerinde tanışıp sonradan evlenen Soon Jong-ki ve Song Hye-kyo'nun başrolünü üstlendiği dizi, yurt dışında Birleşmiş Milletler barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin ile ünlü cerrah Kang Mo-Yeon'un kader yoluyla, savaş tarafından harap edilmiş Uruk ülkesinde tanışmasıyla başlayan aşk hikayesini anlatıyor.

bossam steal the fate

KORESÖZLÜK
Ba-Woo ( Jung Il-Woo ) dejenere bir adamdır. Kumar oynar, çalar, kavga eder ve para için bossam (bir dulun kaçırıldığı geleneksel yeniden evlenme prosedürü) yapacaktır. Gerçek kimliğini gizler. Bir bossam yaparken yanlışlıkla Prenses Soo-Kyung'u ( Kwon Yuri ) kaçırır . Prens Gwanghae'nin kızı ve düşmanı Lee Yi-Cheom'un gelinidir. Gizli bir siyasi anlaşma için sevdiği bir adamın ağabeyi ile evlendi, ancak düğün gününde kocası öldü. Daha sonra dul oldu.

koretv.com

korean
koretv Bir zamanların en popüler kore dizi izleme sitesiydi. 2015 yılından 2020 yılına kadar bütün kore dizileri ve kore filmlerini yayınlamışlardı. Keşke kapanmasaydı çok iyi olurdu ama kader.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol