get karl oh soo jung

KORESÖZLÜK
8 yıl önce, tombul Ko Man-Soo ( Oh Ji-Ho ) lise sevgilisi Oh Soo-Jung ( Uhm Jung-Hwa ) ile evlenmeye ayarlandı . Okul günlerinde, Ko Man-Soo golf takımında oynuyordu ve Oh Soo-Jung ona, Seul Ulusal Üniversitesi Hukuk Fakültesine giderse onunla çıkacağını söyledi. Ko Man-Soo golften vazgeçti ve başarılı bir şekilde prestijli hukuk fakültesine girdi. Düğün gününde Ko Man-Soo, baro sınavını geçemediğini öğrendi. Oh Soo-Jung, düğün gününde onu terk etti.

Şimdi, Soo-Jung bir kuyumcuda çalışıyor. Uzun yıllardır aynı pozisyonda sıkışmış ve 34 yaşında hala bekar. Bay Mükemmel'i bulmanın hayalini kuruyor. Bir gün tekrar Oh Man-Soo ile tanışır. O şimdi en üst sıralarda yer alan profesyonel bir golfçü, mükemmel bir uyum ve çok aranan bir bekar.

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

on the verge of ınsanity

KORESÖZLÜK
Choi Ban-Seok ( Jung Jae-Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. Aynı zamanda bir mizah anlayışı var ama 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Dang Ja-Young ( Moon So-Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban-Seok, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
on the verge of ınsanity

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

dali and the cocky prince

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket, bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Da-Li ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Da-Li 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Da-Li birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak yeniden karşılaşırlar.

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

korece kelimeler

korehayranıyım
Koredeki bazı kelimeler
"HOŞÇAKAL"
Hoşçakal kelimesi iki şekilde söylenir birisi giden kişi için diğeri ise onu yolcu eden kişi için
Ayrılan kisi için "annyeonghi gyeseyo"(안녕히 겨세요)
Kalan kişi için "annyeonghi gaseyo"(안녕히 가세요)
Kullanılır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol