phantom

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci sırada girdi ve akademiden birinci sırada mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

do do sol sol la la sol

aslimser
Dizi güzeldi ama bu Kore dizilerinin genel kusuru sonunu baglayamamalari. Sonu gerçekten saçmaydı 😬 spoiler vermiyorum tabi,izlenecek diziler arasında ama izleyici olarak bitişi beğenmedim.

oppa

koresozluk
kızların kendilerinden yaşça büyük erkek kardeşlerine veya yine yaşça büyük ama kendilerini yakın hissettikleri erkekler için kullandıkları bir terimdir oppa

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol