born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

moral sense

KORESÖZLÜK
Jung Ji-Woo ( Seohyun ) büyük bir şirkette çalışmaktadır. İş arkadaşı Jung Ji-Hoo'ya ( Lee Jun-Young) karşı hisleri var.), ama ona nasıl hissettiğini ifade etmedi. Bir gün Jung Ji-Woo bir paket alır. Paket, iş arkadaşı Jung Ji-Hoo için tasarlanmıştı, ancak isimleri benzer olduğu için teslimat karışıktı. Jung Ji-Woo paketi açtığında kutuda bir köpek tasması görür. O sırada Jung Ji-Hoo koşar ve ona onun paketi olduğunu söyler. Köpek tasması S&M kullanımına yöneliktir ve Jung Ji-Hoo'ya aittir. Jung Ji-Woo'ya S&M fetişini ve itaatkar bir rol oynamaya olan ilgisini anlatır. Jung Ji-Woo, Jung Ji-Hoo'ya dokunan Jung Ji-Hoo hakkında yargıda bulunmaz. Jung Ji-Woo'ya efendisi olup olmayacağını sorar. Jung Ji-Woo kabul eder ve Jung Ji-Woo'nun efendisi olmasıyla üç aylık geçici bir ilişki kurmaya söz verirler.

bad and crazy

KORESÖZLÜK
Soo-Yeol ( Lee Dong-Wook ), Mooui Polis Departmanında polis memuru olarak çalışmaktadır. İşinde yetkindir, ancak aynı zamanda sorgulanabilir etiğine de sahiptir. Başarıya ulaşmak için her şeyi yapacaktır. Hırslı kişiliğinden dolayı kısa sürede terfi almıştır. Pürüzsüz hayatı, K'nin ( Wi Ha-Joon ) ortaya çıkmasıyla aniden değişir . K, doğru bir insandır, aynı zamanda çılgın bir insandır. Ne zaman bir haksızlıkla karşılaşsa onu yumrukla karşılar. Kahraman olmayı hayal ediyor.

Bu arada, Hee-Gyeom ( Han Ji-Eun ), Mooui Polis Departmanındaki uyuşturucu ekibinde polis teğmeni olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda işini severek yapan ve dürüst bir insandır. Bir keresinde Soo-Yeol ile çıkmıştı.

the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

90 days of love

KORESÖZLÜK
Tabuyu aşan bir kader, Ahlakı aşan bir aşk İşte, otuz bir yaşında hayatının zirvesinde olan bir adam, üç kısa ay içinde sadece bir toz zerresi olarak uzayda kaybolmaya mahkum bir adam.[90'da. gün mutlaka ben yok olacağım ama dünya hiçbir şey olmamış gibi devam edecek bir gün karım bile gözyaşlarını silecek, kendi kendine ölülerin öldüğünü ve dirilerin yaşamaya devam etmesi gerektiğini söyleyecek. o zaman olur mu? kalan 90 günümde karımdan izin istemek yanlış mı?]2006 sonbaharı.Bir erkek ve bir kadının karşılaşması kaderdi, ama sonunda kalpleri kırılmaya mahkumdu. Şimdi dünyada son kez birbirlerini sevmek için 90 gün boyunca umutsuzca yalvarıyorlar. Bu adamın karısı ya da bu kadının kocası olsaydınız, hem ahlakı hem de tabuyu çiğneyen yalvarışlarına nasıl cevap verirdiniz...?
90 days of love

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol